Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

13 mei 2015 | Bron: Politie.nl

M.-tip leidt naar hennepkwekerij Nijmegen

In een kelder van een woning aan de Bosduifstraat in Nijmegen trof de politie na M.-tips op 13 mei een hennepkwekerij aan. Twee ruimtes waren ingericht als kwekerij. In totaal werden 254 hennepplanten in beslag genomen. De geschatte straatwaarde hiervan is bijna 21.000 euro.

19 april 2023
Bron: Rechtspraak.nl

Tweeënhalf jaar celstraf voor drugs-en wapenbezit in Nijmegen

De rechtbank heeft een 34-jarige man uit Nijmegen veroordeeld tot een gevangenisstraf van 30 maanden wegens het bezitten van vuurwapens, munitie en drugs. In december 2022 voerde een fraudemedewerker van Liander en de politie een controle uit bij een woning in Nijmegen. Ook via Meld Misdaad Anoniem was een melding binnengekomen over mogelijke energiefraude en een hennepkwekerij op het betreffende adres. Op de locatie trof de politie een 34-jarige man aan in de schuur achter het huis. Hij verbleef in de schuur en had daar tassen met ketamine en methamfetamine bewaard met een straatwaarde van ruim 200.000. Daarnaast lagen er vuurwapens en een hoeveelheid kogelpatronen op een tafeltje in de schuur. Alles werd in beslag genomen, de man werd aangehouden en uiteindelijk ook veroordeeld.

Ga naar
30 juni 2021
Bron: Gelderlander.nl

Twee woningen in Nijmegen gesloten wegens hennepkwekerijen

Burgemeester Bruls van Nijmegen heeft twee woningen in de wijk Zwanenveld voor drie maanden gesloten wegens het aantreffen van hennepkwekerijen. De hennepvondst kwam tot stand dankzij een M.-tip. “Dit soort criminaliteit wil ik bestrijden in iedere schakel van de keten. Eerder deze week is daarom ook al een illegale growshop gesloten.”, aldus de burgemeester.

Ga naar
06 mei 2021
Bron: AD.nl

Agenten treffen hennepkwekerij aan in woning Nijmegen

De politie heeft een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan De Reaumurstraat in Nijmegen. Naar aanleiding van een anonieme melding startte de politie een onderzoek naar de woning. Tijdens een huisbezoek troffen de agenten 230 hennepstekken aan. Ook was er sprake van diefstal van elektriciteit en water. Twee personen zijn aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies