Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

30 maart 2016

Vijf aanhoudingen na vondst hennepkwekerijen Wouw

Tijdens een integrale controle op 30 maart in een woonwagenkamp in Wouw zijn drie mannen en twee vrouwen aangehouden. Ze worden verdacht van het kweken van hennep. Na diverse meldingen, waaronder via M., werd onderzoek verricht. Medewerkers van de gemeente Roosendaal, de politie, het Openbaar Ministerie, de omgevingsdienst Midden- en West-Brabant, de sociale recherche en de Belastingdienst trokken hierin samen op.

In totaal zijn er drie hennepkwekerijen aangetroffen met in totaal 634 planten. De geschatte waarde hiervan is 52.000 euro. Omdat er sprake was van stroomdiefstal zijn zes woonwagens door de energieleverancier afgesloten van het net. Verder constateerde de gemeente diverse overtredingen op het gebied van illegaal bouwen, ingebruikname van gemeentegrond en strijdig gebruik van gebouwen. Er is beslag gelegd op twee campers en twee aanhangwagens.

30 december 2022
Bron: NOS

Politie vindt 650 kilo vuurwerk in woning Roosendaal dankzij anonieme tip

De politie heeft op 30 december in een woning in Roosendaal in totaal 650 kilo vuurwerk aangetroffen. Mede dankzij een anonieme tip kwam de politie de locatie op het spoor. In eerste instantie gaf de bewoonster aan dat er geen vuurwerk aanwezig was in de woning, maar gaandeweg vond de politie steeds meer vuurwerk. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EDO) werd opgeroepen vanwege het ontploffingsgevaar. De gemeente heeft de bewoners een dwangsom van 10.000 opgelegd als ze nogmaals de fout ingaan. 

Ga naar
24 september 2022
Bron: Politie.nl

6.000 hennepstekken in beslag genomen in pand Roosendaal

Op 23 september heeft de politie in een pand aan de Burgemeester Freijterslaan in Roosendaal een grote hennepstekkerij ontmanteld. De politie kwam de hennepstekkerij op het spoor dankzij meldingen via Meld Misdaad Anoniem. De stekkerij bestond uit bijna 6.000 hennepstekjes en 172 hennepplanten. De stekjes, planten en de apparatuur zijn allemaal in beslag genomen. 

Ga naar
17 juni 2022
Bron: PZC.nl

Twee aanhoudingen na drugsvondst in woning Roosendaal

Tijdens de inval troffen de agenten ongeveer anderhalve kilo aan cocaïne, amfetamine en pillen aan. Daarnaast werd er ook tienduizenden euro’s in contant geld, drie kilo illegaal vuurwerk en 100 gram hennep gevonden. Twee bewoners zijn aangehouden. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures