Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

29 november 2016 | Bron: Politie.nl

Amfetamine in vriezer van Tilburgse woning

De politie trof op 28 november in een woning in de wijk Hasselt in Tilburg 600 gram amfetamine-pasta aan. De syntetische drug lag in de vriezer. Er was een onderzoek gestart na een M.-tip en enkele overlastmeldingen. Naast de amfetamine trof de politie in de woning sporen aan van speed en GHB gebruik. De twee bewoners zijn aangehouden.

16 maart 2024
Bron: Politie.nl

Politie ontdekt drugs in verborgen ruimte auto in Tilburg

Mede dankzij anonieme tips heeft politie op 15 maart een 29-jarige Tilburger aangehouden op verdenking van drugshandel. De man zou vanuit zijn auto dealen. Aan de Burgemeester Suijsstraat in Tilburg werd de man aangehouden. In de auto vonden agenten in een verborgen plek handelshoeveelheden cocaïne, ketamine en XTC-pillen. Agenten in burger zagen de man op het Paduaplein bezig zijn met een mogelijke drugsdeal. Niet veel later werd de man aan de kant gezet door een herkenbare eenheid. Hierna volgde een controle op grond van de Opiumwet. In het voertuig werden 42 zakjes cocaïne, 17 zakjes ketamine en tientallen xtc-pillen aangetroffen. De auto, de drugs en 475 euro aan contant geld is in beslag genomen. De verdachte is al eerder aangehouden voor drugsdelicten.

Ga naar
03 juli 2023
Bron: Politie Nederland

Zeven aanhoudingen bij groot drugsonderzoek in Brabant

Op 3 juli zijn zeven verdachten aangehouden op verdenking van drugshandel, witwassen en deelname aan een criminele organisatie. De recherche Tilburg startte een onderzoek mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem over mogelijke drugshandel in de omgeving van Tilburg. Tijdens het onderzoek kwamen de verdachten naar voren en in overleg met de Officier van Justitie is besloten hen aan te arresteren tijdens een grote politieactie waarbij 130 agenten werden ingezet. Op meerdere adressen is de politie overgegaan tot een huiszoeking met de inbeslagnames van harddrugs, contant geld en diverse gegevensdragers tot gevolg.

Ga naar
09 februari 2023
Bron: Politie.nl

Revolver, drugs en nepvuurwapens aangetroffen bij invallen Tilburg

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie een revolver en drugs in beslag genomen in een woning aan Bart van Peltplein in Tilburg. Een 29-jarige bewoonster werd daarop aangehouden. Er zijn circa 100 gripzakjes, een weegschaal, restanten van drugs, enkele mobiele telefoons, twee dure horloges, een computer, USB-sticks en contant geld aangetroffen en in beslag genomen. Op een ander adres in Tilburg werd een 30-jarige verdachte aangehouden wegens het aantreffen van nepvuurwapens. Daarnaast is zijn auto ook in beslag genomen. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies