Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

13 december 2016 | Bron: Politie.nl

M.-tip leidt naar illegaal vuurwerk in woning Amersfoort

Naar aanleiding van een M.-tip trof de politie op 13 december illegaal vuurwerk aan in een woning aan de Egeïsche Zee in Amersfoort. In totaal lag er ongeveer 45 kilo vuurwerk opgeslagen. De bewoner was niet aanwezig en zal later een verklaring moeten afleggen. Het vuurwerk is vernietigd.

17 april 2024
Bron: debunschoter-online.nl

Aanhoudingen in Amersfoort na vondst medicatie en harddrugs

Naar aanleiding van een anonieme tip is er op 11 januari een grote hoeveelheid medicatie en harddrugs gevonden in een woning in de wijk Nieuwland in Amersfoort. Bij de instap zijn een 36-jarige vrouw uit Amersfoort en een 32-jarige man uit Hilversum aangehouden op verdenking van bezit van verdovende middelen.Volgens de anonieme tip zou er in de woning drugs worden vervaardigd. De politie stelde daarom een onderzoek in en besloot een inval te doen. Bij de doorzoeking in de woning werd er een grote hoeveelheid harddrugs en medicatie aangetroffen. Naar schatting werden er meer dan 10.000 pillen aangetroffen.

Ga naar
20 maart 2024
Bron: AD Amersfoort

Woning in Amersfoort gesloten vanwege illegale prostitutie

De burgemeester van Amersfoort heeft op 19 maart een woning aan het Isselteveld in Amersfoort gesloten vanwege illegale prostitutie. Handhavers en de politie controleerden de woning in het Soesterkwartier mede dankzij anonieme tips. Bij de controle was er een sekswerker aanwezig in de woning. Er zijn geen aanhoudingen verricht. Het is niet bekend hoelang de woning wordt gesloten.

Ga naar
22 januari 2024
Bron: Politie.nl

Twee mannen aangehouden na drugsdeal in Amersfoort

Op vrijdag 19 januari zijn twee mannen in Amersfoort op heterdaad aangehouden door de politie na een drugsdeal. De politie deed een surveillancecheck op een bedrijventerrein, toen ze een nerveus ogende man heen en weer zagen lopen. Daarop besloot de politie de situatie te observeren. Niet veel later stopte een auto bij de jongen. Daarop besloot de politie de jongen en de auto staande te houden. Een 17-jarige koper gaf toe drugs gekocht te hebben van de twee mannen in de auto. Bij het doorzoeken van de auto vond de politie een schoudertas met softdrugs en contant geld. Eén van de verdachten kwam naar voren uit een melding bij Meld Misdaad Anoniem. Daarop besloot de politie zijn woning te doorzoeken. Daar vonden zij tassen met softdrugs, enkele duizenden euro’s aan contant geld en een vermoedelijk vuurwapen. De twee verdachten zijn daaropvolgend aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies