Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

14 april 2017 | Bron: Omroep Brabant

Ondergrondse hennepstekkerij ontdekt in bos Milheeze 

Na een M.-tip ontdekte de politie op 13 april een ondergrondse hennepstekkerij en –drogerij in een bos aan de Hutten in Milheeze. In de betonnen hennepkelder onder een schuurtje stonden 6.000 hennepstekken en 500 kilo gedroogde hennep. De politie spreekt van een waarde van minimaal anderhalf miljoen euro.

De eigenaren van de schuur, een 46-jarige man uit Lieshout en een 43-jarige vrouw uit Milheeze, zijn aangehouden. In de kelder betrapte de politie een 19-jarige man uit De Mortel en later werd ook een 69-jarige man uit Helmond aangehouden.

29 februari 2024
Bron: Politie Helmond (IG)

Politie houdt man in Helmond aan voor rijden onder invloed en drugshandel

De politie in Helmond heeft op 24 februari een man aangehouden voor rijden onder invloed en drugshandel. Een oplettende collega buiten dienst zag de persoon rijden in een auto in Eindhoven waarop meerdere verkeersovertredingen geregistreerd stonden. Voor het politiebureau van Helmond werd het voertuig met de verdachte aangetroffen. Een M.-tip zorgde voor extra alertheid bij de agenten. Mede daarom werd het voertuig grondig gecontroleerd. Bij de controle testte de bestuurder positief op cocaïne en cannabis. Bij de fouillering van de verdachte werd ongeveer 500 euro en een gebruikershoeveelheid hennep, hasj en cocaïne aangetroffen.VluchtNa de controle bij de verdachte werd het voertuig gecontroleerd door de agenten. Daar troffen zij op verborgen ruimtes grote hoeveelheden aan verdovende middelen aan. Toen de agenten de verdachte hiermee confronteerde, sloeg hij op de vlucht. Diverse telefoons, de personenauto, het geld en de verdovende middelen werden in beslag genomen. Er werd toestemming gegeven voor de aanhouding buiten heterdaad van de verdachte. De verdachte heeft zich afgelopen maandag gemeld op het politiebureau van Helmond.AanhoudingDe verdachte is aangehouden, ingesloten en in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De verdovende middelen zijn getest door de Teamrecherche en bleken positief uit te slaan op cocaïne. De hoeveelheid cocaïne dat aangetroffen is, heeft een straatwaarde van ongeveer 4.500 euro.

Ga naar
30 juni 2023
Bron: Politie Helmond

Politie vindt gestolen fietsen in schuur Helmond

Op dinsdag 27 juni trof de politie meerdere gestolen fietsen aan in een schuur bij een woning aan de Jan van Spekstraat in Helmond. Mede dankzij een anonieme tip kwam de locatie in beeld bij de politie. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Ga naar
15 juli 2022
Bron: Politie.nl

Politie arresteert drie verdachten wegens handel in nepgoederen Helmond

Naar aanleiding van een anonieme tip is de politie een onderzoek gestart naar de inkoop en verkoop van nepgoederen in Helmond. De politie heeft op meerdere locaties, waaronder twee in Helmond, een controle gehouden. Op deze locaties zijn diverse goederen, waaronder nepsierarden, dure kappersmerken, namaak verpakkingsmateriaal en een groot contant geldbedrag in beslag genomen. In totaal zijn drie verdachten aangehouden. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies