M.-tip leidde naar vindplaats lichaam Orlando (17)

- Bron: Politie.nl / RTL Nieuws / Omroep West

Een tip via Meld Misdaad Anoniem bracht de politie op het juiste spoor in de zoektocht naar Orlando Boldewijn. Het levenloze lichaam van de 17-jarige jongen werd 26 februari in de Haagse wijk Ypenburg door duikers uit het water gehaald.

Orlando werd sinds zondag 18 februari vermist. Na een afspraak via een dating-app kwam hij niet meer thuis in Rotterdam, waarna hij als vermist werd opgegeven. Een week later werd zijn lichaam dankzij een M.-tip gevonden in het Böttgerwater. Uit sectie moet blijken hoe Orlando om het leven is gekomen. Het is nog niet duidelijk of het om een misdrijf gaat.

Tips
Er zijn nog veel onduidelijkheden rondom de dood van Orlando. De politie heeft uitgebreid buurtonderzoek gedaan. Op en rond het water zijn echter ook mensen geweest die de politie nog niet heeft gesproken, maar mogelijk wel over cruciale informatie beschikken. Ieder detail, hoe klein ook, kan helpen om duidelijkheid te krijgen over de vermissing en het overlijden van Orlando. Heeft u informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.