Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

03 april 2018 | Bron: Facebook wijkagent Almere

Politie vindt 1.000 hennepplanten in Almere

Een M.-tip zette de politie op 3 april het spoor van twee hennepkwekerijen in de wijk Tussen de Vaarten in Almere. In twee woningen stonden in totaal duizend hennepplanten, met een geschatte waarde van 83.000 euro. Ook vond de politie twee gestolen fietsen. Beide woningen waren te herleiden naar één persoon. De auto van de desbetreffende persoon is in beslag genomen.

15 april 2024
Bron: Wijkagent Almere Haven (FB)

Vuurwapen aangetroffen in woning Almere

Naar aanleiding van een anonieme tip heeft de politie op 15 april een doorzoeking gedaan in een woning op de Goedewerf in Almere Haven. Tijdens het onderzoek werd er in de woning een vuurwapen met bijbehorende patronen aangetroffen. Er zijn drie verdachten aangehouden. De recherche doet nog onderzoek naar de zaak. 

Ga naar
23 februari 2024
Bron: Veilig Almere (IG)

Politie stuit op sekswerkers bij controle op illegale prostitutie in woningen in Almere

De politie heeft samen met het interventieteam in Almere op 22 februari op meerdere locaties op niet vergunde prostitutie gecontroleerd. De controle vond plaats naar aanleiding van anonieme meldingen. In twee woningen werden sekswerkers aangetroffen die niet in het bezit waren van een vergunning om tegen betaling seksuele handelingen te verrichten. De sekswerkers hebben de woningen verlaten en zijn opgevangen door de hulpverleners. Tegen de eigenaren en huurders van de woningen worden maatregelen getroffen om herhaling uit te sluiten.

Ga naar
16 januari 2024
Bron: Politie.nl

Hennepkwekerij ontdekt in Almere dankzij anonieme tips

De politie heeft op 16 januari een hennepkwekerij ontdekt in een bedrijfspand aan de Musicalstraat in Almere. De politie kwam de kwekerij op het spoor dankzij meerdere anonieme tips.De politie startte een onderzoek naar het desbetreffende pand. Daar werd een hennepkwekerij met bijna 400 planten aangetroffen. Alles is in beslag genomen door de politie. Er is nog niemand aangehouden in de zaak, maar de politie sluit niet uit dat dat nog gaat gebeuren.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies