Succesvolle drugsweek politieteam Weerijs; M.-tips cruciaal in de opsporing

- Bron: Politie.nl

Het politieteam Weerijs heeft begin april extra geïnvesteerd in het oplossen van druggerelateerde misdrijven. M.-tips en de daaropvolgende rechercheonderzoeken leverden genoeg bewijs op om op meerdere adressen de woning te betreden:

  • Op 8 april hield de politie in een woning aan de Schippersdonk twee verdachten aan, beide afkomstig uit Breda. In hun woning werden grote hoeveelheden drugs aangetroffen, namelijk 8.000 xtc-pillen, één kilo amfetamine, één kilo hennep en 1.600 erectiepillen. De politie heeft alles in beslag genomen en de verdachten worden voorgeleid aan de Rechter-Commissaris.
  • Op 9 april hield de politie twee verdachten in een woning op het Planciusplein aan, beide afkomstig uit Breda. In de woning trof de politie harddrugs, wapens, geld en illegaal vuurwerk aan. De verdachten zijn aangehouden en één persoon is al voorgeleid aan de Rechter-Commissaris.
  • In een woning aan de Beekstraat werd op 11 april naar aanleiding van een anonieme tip een grote hoeveelheid drugs en een stroomstootwapen aangetroffen.
  • En tot slot werden op 12 april twee woningen en een garagebox doorzocht. In één van de woningen werd 200 gram cocaïne aangetroffen. De 49-jarige bewoner is aangehouden.