Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

05 oktober 2020 | Bron: 1Limburg.nl

Politie rolt hennepkwekerij Geleen op na anonieme melding

De politie heeft een hennepkwekerij opgerold in een woning aan de Bollenstraat in Geleen. Mede dankzij een M.-tip kwam de politie de kwekerij op het spoor. In totaal werden 700 hennepplanten aangetroffen. Daarnaast werd ook diefstal van elektriciteit vastgesteld. Alles is ontmanteld en vernietigd. 

02 november 2022
Bron: 1Limburg.nl

Grote hoeveelheid illegaal vuurwerk aangetroffen na melding via Meld Misdaad Anoniem

De politie heeft eind oktober in een bedrijfspand in Geleen een grote hoeveelheid illegaal vuurwerk aangetroffen mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. In totaal is honderd kilo illegaal vuurwerk aangetroffen. Dit is in beslag genomen en zal worden vernietigd. 

Ga naar
24 juni 2022
Bron: De Limburger

M.-tip leidt naar hennepkwekerij in Geleen

De politie heeft op 24 juni een hennepkwekerij aangetroffen in een woning in de Burgemeester Lemmensstraat in Geleen. Dit gebeurde naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem. De hennepkwekerij bestond uit 350 hennepplanten. Deze zijn samen met alle apparatuur vernietigd. Een 38-jarige bewoner van het pand is aangehouden. 

Ga naar
20 april 2022
Bron: 1Limburg.nl

Aanhouding na aantreffen hennepkwekerij in Geleen

De politie heeft op 20 april een instap gedaan in een woning in een flatgebouw in Geleen. Dit gebeurde naar aanleiding van twee anonieme meldingen via Meld Misdaad Anoniem.In de woning werd een hennepkwekerij aangetroffen met in totaal 227 hennepplanten. Daarnaast was er sprake van de diefstal van stroom. Er is één verdachte aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies