Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

03 november 2020 | Bron: Politie Amsterdam Bijlmermeer Instagram

Hennepkwekerij in kruipruimte ontdekt in woning Bijlmer

Begin november heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een kruipruimte van een woning in de Amsterdamse Bijlmer. Na een tip via Meld Misdaad Anoniem gingen agenten en mensen van netbeheerder Liander een kijkje nemen bij de woning. De hennepkwekerij is ontmanteld en de hennepplanten zijn vernietigd. Eén persoon is aangehouden

02 februari 2024
Bron: Rechtspraak.nl

Rechtbank van Amsterdam veroordeelt man tot celstraf vanwege drugshandel

Een 71-jarige man is op 31 januari in de Rechtbank van Amsterdam veroordeeld tot een gevangenisstraf van 150 dagen, waarvan 137 voorwaardelijk wegens voorbereidingshandelingen van het verstrekken van MDMA, cocaïne en GHB, het bezit van grote hoeveelheden MDMA en GHB en het bezit van 29 messen. Anonieme tips zorgden ervoor dat de man in beeld kwam bij de politie.Naast de voorbereidingen voor het produceren van drugs werden er ook nog weegschaal, mobiele telefoons met simkaarten en 1.250 euro aan contant geld gevonden. In de uitspraak van de celstraf krijgt de man een proeftijd van twee jaar, inclusief bijzondere voorwaarden (een taakstraf van 120 uur). 

Ga naar
07 november 2023
Bron: rechtspraak.nl

Rechtbank Amsterdam veroordeelt drugsdealer tot zes maanden celstraf

Een 45-jarige drugshandelaar is in de rechtbank van Amsterdam op 6 september veroordeeld voor zes maanden celstraf vanwege drugshandel. De persoon maakte zich tussen 16 februari en 16 mei 2023 schuldig aan drugsdeals vanuit zijn woning. Naar aanleiding van een anonieme melding werd de woning vanaf 5 februari geobserveerd door de politie.De politie zag meerdere overdrachten die vanuit het raam van de woning plaatsvonden. Hierbij was de persoon telkens aanwezig in de woning. Op grond van meerdere observaties, waarbij strafbare feiten werden vastgelegd, is de verdachte in de woning aangehouden. Na de aanhouding heeft de politie de woning doorzocht, waarbij er meerdere telefoons en zeven bolletjes cocaïne zijn aangetroffen.

Ga naar
31 oktober 2023
Bron: rechtspraak.nl

Amsterdammer krijgt celstraf voor bezit en handel drugs

Het gerechtshof Amsterdam heeft een 36-jarige man op 31 oktober veroordeeld tot één jaar gevangenisstraf (waarvan zes maanden voorwaardelijk) voor drugsbezit- en handel in cocaïne en MDMA. De politie kwam de man op het spoor dankzij M.-meldingen.De verdachte zou vanaf mei 2022 drugsdealen vanuit zijn auto dan wel woning in Amsterdam. Er wordt vanuit gegaan dat de drugshandel tijdens de eerste meldingen al gaande was. De 36-jarige Amsterdammer werd op 9 december 2022 aangehouden. Daarbij werd een handelshoeveelheid cocaïne, bijna 1.000 xtc-pillen en een dealertelefoon aangetroffen.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies