Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

12 januari 2021 | Bron: Gemeente Dongen

Hennepkwekerij ontdekt in ’s-Gravenmoer

Dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem trof de politie een hennepkwekerij aan op de Werf in ’s-Gravenmoer. In totaal waren 160 hennepplanten aanwezig in het pand. De hennepkwekerij is ontruimd door een professioneel bedrijf.  De gemeente Dongen heeft voornemens om het pand tijdelijk te sluiten en de woningbouw gaat de huurovereenkomst met de huurder beëindigen.

26 mei 2022
Bron: BD.nl

Anonieme tip leidt tot grote hoeveelheid drugs in woning Dongen 

De politie heeft op 25 mei in het Brabantse Dongen een inval gedaan in een woning aan de Bolkensteeg. Hierbij zijn grote hoeveelheden drugs in beslag genomen en meerdere personen aangehouden. Naar aanleiding van de anonieme melding stelde de politie een onderzoek in en was al snel het vermoeden dat er in de woning overtredingen op de Opiumwet plaatsvonden. Hierdoor besloot de politie op 25 mei over te gaan tot een huiszoeking. Tijdens de huiszoeking waren drie personen in de woning aanwezig, een 25-jarige man en een 31-jarige man uit Oosterhout en een 26-jarige man uit Frankrijk. Zij probeerden nog te ontkomen maar konden buiten worden aangehouden. In de woning vond de politie 57 kilo hennep, 13 kilo hasj en een geldbedrag. Alles is in beslag genomen en vernietigd.

Ga naar
05 april 2022
Bron: BD.nl

Honderden hennepplanten aangetroffen in woning Dongen na anonieme tip

De politie heeft op 5 april een hennepkwekerij aangetroffen in een woning in Dongen. De hennepkwekerij bestond uit 293 planten en was klaar om geoogst te worden. Daarnaast werd er ook illegaal stroom afgetapt om de hennepkwekerij te voorzien van verwarming en verlichting. 

Ga naar
02 april 2022
Bron: BN de Stem

M.-tips leiden tot drugsvaten in schuur Dongen

Naar aanleiding van anonieme tips heeft de politie op 1 april in het Brabantse Dongen meerdere drugsvaten aangetroffen. Deze stonden in een schuur bij een woning aan de Triangellaan. Na onderzoek bleek dat de vaten gevuld waren met een grondstof die gebruikt wordt bij het produceren van drugs. De 56-jarige bewoner van de woning en de schuur is aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies