Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

21 januari 2021 | Bron: De Stentor

Politie houdt vijf mensen aan rondom drugspand Deventer

Op 20 januari heeft de politie Deventer vijf aanhoudingen verricht rondom een drugspand aan de Sanatoriumsdwarsstraat in het centrum. Mede naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de locatie in beeld. Tijdens de arrestaties nam de politie meerdere zakjes harddrugs in beslag. 

30 november 2022
Bron: De Stentor

Hennepkwekerij in Deventer ontdekt mede dankzij anonieme tip

In totaal 100 hennepplanten en 2.300 stekjes, zo groot was de hennepkwekerij in een pand aan de Zandweerd in Deventer. Op 29 november deed de politie een inval in het pand. Dit gebeurde na een tip via Meld Misdaad Anoniem en eigen onderzoek. In het pand troffen de agenten de hennepkwekerij aan. Daarnaast hielden zij een 45-jarige man aan. De hennepkwekerij is ontmanteld en de hennepplanten en stekjes zijn vernietigd. 

Ga naar
26 november 2021
Bron: De Stentor

Hennepkwekerij aangetroffen in flatwoning in Deventer

In een woning aan de Achterberggaarde in Deventer heeft de politie op 26 november een hennepkwekerij aangetroffen. Naar schatting stonden er volgens de politie ongeveer 100 planten in de woning. De inrichting en planten zijn in beslag genomen en worden vernietigd.

Ga naar
01 oktober 2021
Bron: Tubantia.nl

M.-tips leiden politie naar hennepkwekerij in woning Deventer

De politie Deventer heeft naar aanleiding van tips via Meld Misdaad Anoniem een hennepkwekerij ontmanteld in de stad. Deze was nog actie, waarbij een groot aantal hennepplanten zijn geruimd en de aanwezige bewoner is aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies