Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

01 april 2021 | Bron: AD.nl

Arrestatiegolf in Amersfoort: negen drugsdealers opgepakt

Tijdens een gecoördineerde actiedag tegen drugscriminaliteit in de Amersfoortse wijken Soesterkwartier, Liendert en Leusdenkwartier, heeft de politie Midden-Nederland negen drugsdealers gearresteerd. In diverse woningen stuitten agenten op handelsvoorraden soft- en harddrugs. Mede dankzij anonieme meldingen via Meld Misdaad Anoniem startte de politie een onderzoek naar de verdachten. Daaruit kwam genoeg informatie om over te gaan tot huiszoekingen. De burgemeester van Amersfoort onderstreept het belang van het melden via Meld Misdaad Anoniem. “Alleen daarom kunnen wij deze interventies plegen. Zonder de hulp van het publiek komen we veel minder ver bij het bestrijden van drugscriminaliteit en overigens ook bij andere zaken.”, aldus de burgemeester.

17 april 2024
Bron: debunschoter-online.nl

Aanhoudingen in Amersfoort na vondst medicatie en harddrugs

Naar aanleiding van een anonieme tip is er op 11 april een grote hoeveelheid medicatie en harddrugs gevonden in een woning in de wijk Nieuwland in Amersfoort. Bij de instap zijn een 36-jarige vrouw uit Amersfoort en een 32-jarige man uit Hilversum aangehouden op verdenking van bezit van verdovende middelen.Volgens de anonieme tip zou er in de woning drugs worden vervaardigd. De politie stelde daarom een onderzoek in en besloot een inval te doen. Bij de doorzoeking in de woning werd er een grote hoeveelheid harddrugs en medicatie aangetroffen. Naar schatting werden er meer dan 10.000 pillen aangetroffen.

Ga naar
09 april 2024
Bron: Politie.nl

Hennepkwekerij ontdekt in Soest dankzij anonieme tip

Naar aanleiding van een anonieme tip heeft de politie op 9 april een hennepkwekerij ontmanteld in een bedrijfspand aan de Industrieweg in Soest. In de kwekerij stonden naar schatting 1.000 hennepplanten en 2.000 stekjes. Daarnaast werden ook diverse apparatuur in beslag genomen. Ook werd de stroom voor de hennepkwekerij illegaal afgenomen. De energieleverancier doet aangifte voor diefstal en heeft het bedrijfspand afgesloten van stroom. Het onderzoek is nog volop bezig en toekomstige aanhoudingen worden niet uitgesloten. 

Ga naar
20 maart 2024
Bron: AD Amersfoort

Woning in Amersfoort gesloten vanwege illegale prostitutie

De burgemeester van Amersfoort heeft op 19 maart een woning aan het Isselteveld in Amersfoort gesloten vanwege illegale prostitutie. Handhavers en de politie controleerden de woning in het Soesterkwartier mede dankzij anonieme tips. Bij de controle was er een sekswerker aanwezig in de woning. Er zijn geen aanhoudingen verricht. Het is niet bekend hoelang de woning wordt gesloten.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies