Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

17 april 2021 | Bron: De Limburger

Anonieme tip ontmaskert drugsdealer in Echt

De politie heeft een 33-jarige man aangehouden wegens drugshandel in Echt. Bij een doorzoeking van zijn woning aan de Olmstraat trof de politie harddrugs, een slagwapen, een geldbedrag en diverse telefoons aan. Dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kwam de verdachte in beeld. Alles is in beslag genomen.  

12 maart 2024
Bron: Politie Basisteam Echt (FB)

Hennepstekkerij ontdekt in Echt

Op 12 maart is er in een woning aan de Hofakker in Echt een hennepstekkerij ontdekt. Dankzij een anonieme tip werd er een onderzoek ingesteld door de politie. In de woning werden 265 moederplanten en ruim 1800 hennepstekjes aangetroffen. Tevens was er sprake van diefstal van stroom. Er is geen verdachte aangehouden in de zaak. 

Ga naar
18 juli 2023
Bron: Gelderlander

Anonieme tip ontmaskert hennepkwekerij in woning Echt

De politie heeft een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de Tulpstraat in Echt dankzij een anonieme tip. In totaal zijn er 90 hennepplanten geruimd, verdeeld over meerdere ruimtes. Daarnaast was er ook sprake van het illegaal aftappen van stroom. Het onderzoek is nog gaande en toekomstige aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Ga naar
20 november 2017
Bron: Facebookpagina Politie Echt

M.-tips leiden naar wapenvondst in Echt

Tips via Meld Misdaad Anoniem leidden op 20 november tot de vondst van diverse wapens en munitie in een woning aan de Haeselaarsweg in Echt. De politie nam de wapens in beslag. De bewoner van het pand is aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies