Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

17 november 2021 | Bron: Purmerend.nl

Sluiting drugspand Overwhere

De burgemeester van de gemeente Purmerend heeft op 16 november een woning aan het Cavaljéplein voor drie maanden gesloten wegens het aantreffen van een hennepkwekerij 

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem startte de politie een onderzoek naar de woning. Tijdens de doorzoeking werden 100 geoogste hennepplanten en 2,5 kilo hennep aangetroffen. Vanwege het vermoeden dat de drugs bestemd waren voor de handel, heeft de burgemeester besloten de woning voor drie maanden te sluiten.

26 april 2023
Bron: Politie.nl

Politie arresteert drugsdealer in Purmerend

De politie heeft op 12 april een drugsdealer in Purmerend aangehouden. Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem waren agenten een onderzoek gestart naar de vermeende dealer. Hieruit bleek voldoende informatie naar voren te zijn gekomen voor een aanhouding.

Ga naar
21 maart 2023
Bron: Purmerend.nl

Hennepkwekerij opgerold in woning Purmerend

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie op 26 januari een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de Speenkruid in Purmerend. Op de eerste verdieping stonden 166 hennepplanten en op de zolder bevond zich een kweektent met 47 hennepplanten. Daarnaast werden 2.750 gram gedroogde henneptoppen en 400 gram hennepgruis aangetroffen. Ook was er sprake van diefstal van stroom. De woning is op 21 maart voor zes maanden gesloten door de burgemeester. 

Ga naar
13 december 2022
Bron: Noordhollandsdagblad.nl

Hennepkwekerij ontdekt in kruipruimte Purmerend mede dankzij anonieme tips

Op 11 december heeft de politie aan de Dijckscampenlaan in Purmerend een hennepkwekerij aangetroffen. Deze was in de kruipruimte van een woning gebouwd. Doordat de kruipruimte was uitgegraven ontstond er een ruimte van 25 vierkante meter. Hier stond een hennepkwekerij van 184 hennepplanten. Daarnaast was er sprake van diefstal van stroom en water. Dit zorgde voor een gevaarlijke situatie voor de omgeving. De politie kwam de kwekerij op het spoor dankzij eigen onderzoek en meldingen via Meld Misdaad Anoniem. De burgemeester heeft de woning voor drie maanden gesloten. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies