Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

30 juli 2022 | Bron: AD.nl

Anonieme tips dragen bij aan oprollen illegaal goknetwerk in Utrecht

Mede dankzij anonieme tips en eigen onderzoek hebben de gemeente Utrecht, de politie en diverse andere partners een illegaal goknetwerk opgerold in de stad. 

De illegale gokpraktijken werden gefaciliteerd vanuit een tabakswinkel aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht. Uit onderzoek bleek dat er door klanten van de winkel voor ongeveer 3 miljoen euro is vergokt (!) en dat dit een winst van 400.000 euro voor de eigenaar opleverde. Het winkelpand is door de burgemeester gesloten voor de duur van één jaar.

17 april 2024
Bron: dagbladutrecht.nl

Man uit Utrecht aangehouden voor drugshandel

Een 32-jarige man uit Utrecht is op 7 april aangehouden voor drugshandel. Bij de man werd een groot geldbedrag en een handelshoeveelheid drugs aangetroffen. Politieagenten zagen een auto rijden die werd herkend dankzij een anonieme tip. Bij een controle in Linschoten bleek de man een groot geldbedrag in zijn auto te hebben en er was sprake van verborgen ruimtes in het voertuig. Tijdens het fouilleren besloot de man te vluchten. Aan de Nieuwe Zandweg in Linschoten sprong de verdachte in een sloot, waarna hij werd aangehouden. Op de vluchtroute werden de drugsenveloppen met cocaïne gevonden.

Ga naar
12 april 2023
Bron: AD.nl Politie Utrecht Noord

Politie vindt hennepmaterialen in garagebox Utrecht dankzij M.-tip

De politie heeft hennepmaterialen in beslag genomen in een garagebox aan de Bombaydreef in Utrecht mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Dit betrof o.a. meerdere zakken potgrond, kabels en speciale lampen. De politie doet verder onderzoek naar de verdachte(n).

Ga naar
24 februari 2023
Bron: RTV Utrecht

Twee drugsdealers uit Baarn veroordeeld tot jarenlange celstraf wegens drugshandel

De rechtbank van Midden-Nederland heeft op 24 februari twee mannen van 26 en 27 jaar veroordeeld tot celstraffen wegens de handel in harddrugs. Afgelopen zomer zijn zij opgepakt in Amsterdam en Baarn mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem. Tijdens hun arrestatie werden drugs, wapens, een lijst van mogelijke klanten en contant geld in beslag genomen. De 26-jarige man uit Baarn is veroordeeld tot twee jaar celstraf, waarvan zes maanden voorwaardelijk. Ook mag hij zich twee jaar niet laten zien in Baarn en omstreken. De andere man is veroordeeld tot 18 maanden celstraf, waarvan vier voorwaardelijk. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies