Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

23 februari 2023 | Bron: Politie.nl

Politie arresteert vier personen wegens drugshandel in Assen

Op 23 februari zijn vier verdachten aangehouden aan de Meester P.J. Troelstralaan in Assen wegens verdenking van handel in drugs. Mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de mannen van 19, 30, 36 en 39 jaar oud op het spoor. In de woning zijn ook verschillende soorten drugs en contact geld aangetroffen. Alles is in beslag genomen. 

07 februari 2024
Bron: Politie Basisteam Noord-Drenthe (FB)

Hennepkwekerij opgerold in Assen

In de wijk Peelo in Assen heeft de politie 7 februari een hennepkwekerij in een woning opgerold. De kwekerij werd ontdekt dankzij aan anonieme tip. In de woning troffen de agenten 250 hennepplanten en apparatuur aan die nodig zijn voor de kweek.

Ga naar
13 juni 2023
Bron: Politie.nl

Aanhoudingen voor mishandeling na Bevrijdingsfestival Assen

Mede dankzij M.-tips na een uitzending van Opsporing Verzocht kwamen twee verdachten van een mishandeling in Assen in beeld. Na afloop van het Bevrijdingsfestival in de Drentse hoofdstad werden twee jongens van 14 en 15 jaar door een groep jongeren mishandeld. De slachtoffers fietsten naar huis, toen ze vanuit het niets door een groep jongeren werden geslagen en geschopt.

Ga naar
16 februari 2023
Bron: Rechtspraak.nl

Rechtbank Assen veroordeeld man tot celstraf wegens uitbuiting en hennepteelt

De rechtbank in Assen heeft een man veroordeeld tot een gevangenisstraf van zestien maanden waarvan acht maanden voorwaardelijk wegens in vereniging plegen van mensenhandel en medeplegen van hennepteelt. De rechtbank acht bewezen dat de man zich samen met anderen schuldig heeft gemaakt aan arbeidsuitbuiting van een Vietnamese vrouw, die woonde en werkte in de loods waarin de verdachte en zijn medeverdachten een hennepkwekerij hadden. Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de man in beeld bij de politie. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies