Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

19 november 2015 | Bron: Politie.nl

Zes aanhoudingen voor drugshandel Alblasserdam

Vrijdag 13 november hield de politie in Alblasserdam zes mannen aan. Een 58-jarige man wordt verdacht van handel in drugs vanuit zijn huis. Bij doorzoeking werd speed, hennep en xtc gevonden. Een M.-tip was aanleiding voor een onderzoek. De vijf anderen aanwezigen in de woning bleken klanten. Zij hadden harddrugs en een groot geldbedrag bij zich. Het ging om twee mannen uit Alblasserdam (47 en 18 jaar), een 20-jarige man uit Sliedrecht, een 31-jarige Rotterdammer en een 25-jarige man uit Gouda.

12 maart 2024
Bron: Politie Basisteam Gouda (FB)

Anonieme tips leiden politie naar harddrugs en 16.000 euro in Gouda

De politie heeft op 13 maart een verdachte aangehouden vanwege handel in harddrugs. De 38-jarige man uit Gouda kwam in het vizier na meerdere anonieme tips. Na een doorzoeking in de woning van de verdachte werd een halve kilo harddrugs en 16.000 euro aan contant geld in beslag genomen. 

Ga naar
24 augustus 2023
Bron: 112 Rijnmond

Politie ontdekt hennepkwekerij in woning Rotterdam

De politie heeft op 24 augustus een hennepplantage aangetroffen in een woning aan het Santandererf in Rotterdam. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de locatie in beeld. In totaal zijn 150 hennepplanten geruimd en is een 37-jarige man aangehouden.

Ga naar
25 juli 2023
Bron: Politie.nl

Vier aanhoudingen drugspand Rotterdam

De politie heeft op 24 juli vier verdachten aangehouden in een woning aan de Botersloot wegens het aantreffen van drugs, gerelateerde goederen en een wapen. De verdachten, drie mannen van 36, 36 en 47 jaar en een 38-jarige vrouw, kwamen allen uit Rotterdam. Mede dankzij een anonieme tip kwamen de agenten hen op het spoor.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies