Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

24 juni 2020 | Bron: Politie.nl

Groot drugslab aangetroffen in Berkhout

De politie heeft op 23 juni een groot drugslab ontmanteld in een loods aan het Oosteinde in Berkhout. Mede dankzij een M.-tip kwam de politie het lab op het spoor. Vermoedelijk gaat het om de productie van methamfetamine. Specialisten zorgden voor de ontruiming en de afvoer van alle in beslag genomen spullen. 

Burgemeester Jan Franx van Koggenland kwam tijdens de ontmanteling langs om polshoogte te nemen. “Opnieuw blijkt hoe belangrijk het is dat signalen door inwoners worden gemeld. Dat het dichterbij is dan je denkt, is duidelijk.” Hij roept hoogstpersoonlijk op om te melden wanneer burgers vermoedens of onderbuikgevoelens hebben over dit soort labs. “Ik begrijp dat dit eng kan zijn, maar melden kan ook anoniem.”, aldus de burgemeester.

04 december 2020
Bron: onswestfriesland.nl

Tips via Meld Misdaad Anonieme leiden naar hennepkwekerij Berkhout

De politie heeft begin december een hennepkwekerij ontmanteld in een bedrijfspand aan het Westeinde in Berkhout. Dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie poolshoogte nemen op locatie, waarin zij meer dan 400 hennepplanten met bijbehorende apparatuur aantroffen. Alles is in beslag genomen.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies