Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

18 december 2021 | Bron: 1Limburg.nl

Tientallen kilo’s vuurwerk in woning Kerkrade

In een woning aan de Haanrade in Kerkrade heeft de politie ongeveer 60 kilo aan vuurwerk in beslag genomen. Mede dankzij een anonieme tip kwamen de agenten de locatie op het spoor. Alles is in beslag genomen en zal door een gespecialiseerd bedrijf worden vernietigd.

17 april 2024
Bron: crime-nieuws.nl

Vier aanhoudingen in Heerlen en Kerkrade vanwege hennepteelt

De politie heeft op 11 en 12 april op meerdere locaties in Heerlen en Kerkrade doorzoekingen uitgevoerd in verband met een onderzoek naar witwassen, diefstal en hennepteelt. Bij de operatie zijn vier personen aangehouden. Het onderzoek begon na een melding bij M. eerder dit jaar over een vermoedelijke hennepkwekerij op de Schaesbergerstraat in Kerkrade. Op 24 januari trof de politie daar 1.953 hennepplanten aan. Na deze ontdekking zette de recherche het onderzoek voort. Daarbij werden woningen doorzocht op de Bosstraat in Kerkrade en de Kanaalstraat en Gebroeders Hennenstraat in Heerlen. Hierbij zijn vier mannen tussen de 30 en 41 jaar uit Heerlen aangehouden.Tijdens de doorzoekingen zijn diverse gegevensdragers, hulpmiddelen voor hennepteelt en een bedrijfsbus in beslag genomen. Ook werd bij een van de woningen fraude met de gas- en elektriciteitsmeter vastgesteld.  

Ga naar
24 januari 2024
Bron: 1Limburg

Politie treft grote hennepkwekerij aan in Kerkrade na M.-tip

In Kerkrade heeft de politie op 24 januari een grote hennepkwekerij aangetroffen. In de Schaesbergstraat werd een werkende hennepkwekerij met bijna 2000 hennepplanten aangetroffen. De vondst werd gedaan door opsporingsteams van de politie Kerkrade, Heerlen en Brunssum-Landgraaf en de Districts Recherche Parkstad. De teams kwamen de plantage op het spoor door een melding via Meld Misdaad Anoniem. De politie heeft nog geen personen aangehouden in de zaak.

Ga naar
14 september 2023

Politie ontdekt hennepkwekerij in Kerkrade

De politie heeft een hennepkwekerij ontmanteld in woning in de Kerkraadse wijk Terwinselen dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. In verschillende vertrekken troffen agenten in totaal 866 hennepplanten aan, inclusief de nodige apparatuur en groeimiddelen. Alles is in beslag genomen en er is een proces verbaal opgemaakt tegen de bewoner.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies