Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

30 augustus 2022 | Bron: AD.nl

Vijf maanden cel voor Dordtenaar na M.-tip over vuurwapens

De rechtbank in Rotterdam heeft een man uit Dordrecht veroordeeld voor 10 maanden gevangenisstraf, waarvan vijf voorwaardelijk, wegens het bezitten van twee vuurwapens in zijn huis. De veroordeelde was al eerder veroordeeld voor verboden wapenbezit. In dit geval bleek dat de wapens van een vriend waren, maar dat hij deze nooit meer heeft opgehaald, ondanks herhaaldelijke verzoeken. Mede dankzij een melding via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de vuurwapens op het spoor. 

24 augustus 2023
Bron: 112 Rijnmond

Politie ontdekt hennepkwekerij in woning Rotterdam

De politie heeft op 24 augustus een hennepplantage aangetroffen in een woning aan het Santandererf in Rotterdam. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de locatie in beeld. In totaal zijn 150 hennepplanten geruimd en is een 37-jarige man aangehouden.

Ga naar
25 juli 2023
Bron: Politie.nl

Vier aanhoudingen drugspand Rotterdam

De politie heeft op 24 juli vier verdachten aangehouden in een woning aan de Botersloot wegens het aantreffen van drugs, gerelateerde goederen en een wapen. De verdachten, drie mannen van 36, 36 en 47 jaar en een 38-jarige vrouw, kwamen allen uit Rotterdam. Mede dankzij een anonieme tip kwamen de agenten hen op het spoor.

Ga naar
23 juni 2023
Bron: Gemeente Dordrecht

Woning gesloten wegens onvergund sekswerk in Dordrecht

De burgemeester van Dordrecht heeft per direct een woning gesloten wegens sekswerk zonder vergunning. In de huurwoning bleken twee kamers ingericht als werkkamer en er was een sekswerker aanwezig, waar geen vergunning voor was afgegeven. De sekswerker was niet in Nederland woonachtig en heeft op eigen initiatief de woning verlaten. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwamen de politie en team Handhaving de locatie op het spoor.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies