Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

Drugshandel

Drugshandel heeft impact op de veiligheid in de wijk. Het handelen in drugs gebeurt vaker dan je denkt. Bijvoorbeeld bij jou in de straat, in het park, op school of op een parkeerterrein in de wijk. Criminelen kunnen jouw buurt ook voor andere zaken gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan witwaspraktijken via lokale initiatieven, (sport)verenigingen en/of de buurtkroeg. Hiermee krijgen zij veel inspraak in de wijk met alle negatieve gevolgen van dien. Daarnaast ronselen criminelen ook jongeren voor hun illegale activiteiten. Dit moet voorkomen worden! Zie jij signalen in de buurt die duiden op drugscriminaliteit? Meld dit veilig en anoniem.

Zie jij verdachte signalen in jouw buurt? Meld ons wat je ziet:

  • verloedering van de leefomgeving
  • drugsdealer(s) op straat
  • drugs(afval) op straat
  • geweld, intimidatie en afpersing. 
  • ronselen van jeugd
  • invloed en macht van criminelen op lokale initiatieven en sportclubs
  • de af- en aanloop van wisselende personen bij een woning of geparkeerde auto

Wie jij bent blijft onbekend.
We staan volledig los van de politie. We zien geen telefoonnummer of IP-adres. We nemen je gesprek niet op en slaan geen gegevens op. Dankzij anonieme melders worden dagelijks zaken opgelost.
 

28 september 2023
Bron: Politie Leeuwarden

Drugs en wapen aangetroffen in woning Leeuwarden

De politie heeft in een woning aan de Marijkestraat in Leeuwarden een handelshoeveelheid drugs en een vuurwapen aangetroffen mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Drie verdachten van 40, 50 en 57 jaar oud, allen woonachtig in Leeuwarden, zijn aangehouden. Daarnaast werd in de woning ook een gestolen elektrisch fiets aangetroffen. Samen met de drugs is deze in beslag genomen.

Ga naar
26 september 2023
Bron: Limburg24.nl

Politie ontdekt verborgen hennepkwekerij in woning Dieteren

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie op 25 september een hennepkwekerij aangetroffen in een verborgen ruimte in een woning aan de Kerkstraat in Dieteren. In totaal ging het om 75 hennepplanten. Ook zijn er goederen in beslag genomen vanwege het wederrechtelijke verkregen voordeel van de hennepteelt. De hennepplanten en en kweekinrichting zijn geruimd. De verdachten worden op een later moment verhoord.

Ga naar
25 september 2023
Bron: Limburg24.nl

Burgemeester sluit woning in Beegden wegens hennepkwekerij

Burgemeester Dion Schneider van de gemeente Maasgouw heeft een woning aan de Maestweg in Beegden gesloten voor een periode van drie maanden vanwege het aantreffen van een hennepkwekerij in april jl. In totaal zijn er meer dan 400 hennepplanten geruimd.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures