Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

Drugshandel

Drugshandel heeft impact op de veiligheid in de wijk. Het handelen in drugs gebeurt vaker dan je denkt. Bijvoorbeeld bij jou in de straat, in het park, op school of op een parkeerterrein in de wijk. Criminelen kunnen jouw buurt ook voor andere zaken gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan witwaspraktijken via lokale initiatieven, (sport)verenigingen en/of de buurtkroeg. Hiermee krijgen zij veel inspraak in de wijk met alle negatieve gevolgen van dien. Daarnaast ronselen criminelen ook jongeren voor hun illegale activiteiten. Dit moet voorkomen worden! Zie jij signalen in de buurt die duiden op drugscriminaliteit? Meld dit veilig en anoniem.

Zie jij verdachte signalen in jouw buurt? Meld ons wat je ziet:

  • verloedering van de leefomgeving
  • drugsdealer(s) op straat
  • drugs(afval) op straat
  • geweld, intimidatie en afpersing. 
  • ronselen van jeugd
  • invloed en macht van criminelen op lokale initiatieven en sportclubs
  • de af- en aanloop van wisselende personen bij een woning of geparkeerde auto

Wie jij bent blijft onbekend.
We staan volledig los van de politie. We zien geen telefoonnummer of IP-adres. We nemen je gesprek niet op en slaan geen gegevens op. Dankzij anonieme melders worden dagelijks zaken opgelost.
 

15 mei 2024
Bron: Noordhollandsdagblad.nl

Vier boten in beslag genomen in Den Helder

Bij een autopoetsbedrijf aan de Energieweg in Den Helder zijn op 10 mei vier boten in beslag genomen. Het onderzoek naar gestolen goederen werd gestart na een anonieme tip. Een 28-jarige man uit Den Helder is als verdachte aangemerkt. Zijn rol en betrokkenheid wordt nader onderzocht.

Ga naar
07 mei 2024
Bron: Ditishelmond.nl

Bedrijfspanden in Helmond gesloten na vondst drugs en drugslab

De burgemeester van Helmond heeft op 6 mei bedrijfspanden aan de Lungendonk en de Noord Parallelweg in Helmond gesloten. De politie trof aan de Lungendronk een professionele hennepkwekerij aan. Aan de Noord Parallelweg staan woningen en garageboxen, waar onderdelen voor een drugslab werden aangetroffen.In een van de garageboxen deed de politie op 17 februari onderzoek naar aanleiding van een M.-tip. De politie trof een hoeveelheid voorwerpen aan die bestemd zijn voor het opzetten van een synthetisch drugslab. In het bedrijfspand aan de Lungendonk werden er ongeveer 1.500 hennepplanten aangetroffen. 

Ga naar
29 april 2024
Bron: Gelderlander.nl

Woning aan de Gasthuisstraat in IJzendoorn opnieuw gesloten

De burgemeester van Neder-Betuwe heeft op 29 april opnieuw een woning aan de Gasthuisstraat in IJzendoorn voor zes maanden gesloten. De politie kreeg wederom tips binnen via M. dat er vanuit het pand drugs verhandeld zou worden. Bij een controle op 23 april werd een handelshoeveelheid GHB en cocaïne aangetroffen. Er is niemand aangehouden in de zaak.Het gaat om dezelfde woning die in september 2023 ook al werd gecontroleerd na meerdere anonieme tips. Toen werden er verschillende soorten harddrugs gevonden. Ook werden er grondstoffen en middelen aangetroffen die gebruikt worden bij de productie van harddrugs.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies