Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

Drugslab in jouw buurt?

Garageboxen en woningen zijn aantrekkelijk voor criminelen. Midden in een woonwijk verbouwen zij deze bijvoorbeeld tot een drugslab. 

Dit zijn levensgevaarlijke chemische fabriekjes voor de productie van harddrugs met een hoog ontploffingsgevaar. Op deze manier worden buurtbewoners in gevaar gebracht. Zie jij illegale activiteiten? Help jouw wijk veilig!

Herken de signalen en meld illegale activiteiten:

  • activiteiten op ongebruikelijke tijdstippen
  • onbekende voertuigen (bijv. witte bestelbusjes)
  • een chemische geur van anijs, amandel, aceton of ammoniak
  • jerrycans en blauwe vaten
  • afgeschermde (garage)deuren of ramen
  • afzuiginstallaties via de zij- of achterkant van het gebouw
  • overmatige beveiliging met camera’s
 

Wie jij bent blijft onbekend.
We staan volledig los van de politie. We zien geen telefoonnummer of IP-adres. We nemen je gesprek niet op en slaan geen gegevens op. Dankzij anonieme melders worden dagelijks zaken opgelost.
 

15 mei 2024
Bron: Noordhollandsdagblad.nl

Vier boten in beslag genomen in Den Helder

Bij een autopoetsbedrijf aan de Energieweg in Den Helder zijn op 10 mei vier boten in beslag genomen. Het onderzoek naar gestolen goederen werd gestart na een anonieme tip. Een 28-jarige man uit Den Helder is als verdachte aangemerkt. Zijn rol en betrokkenheid wordt nader onderzocht.

Ga naar
07 mei 2024
Bron: Ditishelmond.nl

Bedrijfspanden in Helmond gesloten na vondst drugs en drugslab

De burgemeester van Helmond heeft op 6 mei bedrijfspanden aan de Lungendonk en de Noord Parallelweg in Helmond gesloten. De politie trof aan de Lungendronk een professionele hennepkwekerij aan. Aan de Noord Parallelweg staan woningen en garageboxen, waar onderdelen voor een drugslab werden aangetroffen.In een van de garageboxen deed de politie op 17 februari onderzoek naar aanleiding van een M.-tip. De politie trof een hoeveelheid voorwerpen aan die bestemd zijn voor het opzetten van een synthetisch drugslab. In het bedrijfspand aan de Lungendonk werden er ongeveer 1.500 hennepplanten aangetroffen. 

Ga naar
29 april 2024
Bron: Gelderlander.nl

Woning aan de Gasthuisstraat in IJzendoorn opnieuw gesloten

De burgemeester van Neder-Betuwe heeft op 29 april opnieuw een woning aan de Gasthuisstraat in IJzendoorn voor zes maanden gesloten. De politie kreeg wederom tips binnen via M. dat er vanuit het pand drugs verhandeld zou worden. Bij een controle op 23 april werd een handelshoeveelheid GHB en cocaïne aangetroffen. Er is niemand aangehouden in de zaak.Het gaat om dezelfde woning die in september 2023 ook al werd gecontroleerd na meerdere anonieme tips. Toen werden er verschillende soorten harddrugs gevonden. Ook werden er grondstoffen en middelen aangetroffen die gebruikt worden bij de productie van harddrugs.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies