Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

Luchthaven

Criminelen liften graag mee op de logistiek van Schiphol. Ze proberen medewerkers om te kopen, zodat ze drugs ongezien van luchthaven Schiphol kunnen krijgen. Of laten handlangers infiltreren om toegang te krijgen. Ze willen toegang tot locaties en systemen om pakketjes te smokkelen en te verstoppen.

Als collega’s drugssmokkelaars helpen, wordt jouw werkplek onveilig. Er zijn dan immers criminelen actief die soms nergens voor terug deinzen. Meld daarom altijd verdachte situaties. Dat kan binnen je eigen organisatie, maar ook anoniem.

Medewerkers die criminelen helpen:

  • zijn op plekken waar ze niets te zoeken hebben
  • spelen vertrouwelijke informatie door, zoals werkroosters, vracht- of passagierslijsten
  • komen op het werk, maar zijn niet ingeroosterd
  • schuiven op een vreemde manier met koffers en karren
  • rommelen met ladingbrieven en administraties

Wie jij bent blijft onbekend.
We staan volledig los van de politie. We zien geen telefoonnummer of IP-adres. We nemen je gesprek niet op en slaan geen gegevens op. Dankzij anonieme melders worden dagelijks zaken opgelost.
 

15 september 2023
Bron: politie.nl

Politie ontdekt 300 lachgasflessen in bedrijfspand Zoetermeer

De politie heeft ruim 300 lachgasflessen aangetroffen in een bedrijfspand aan de Willem Dreeslaan in Zoetermeer. Het pand kwam in beeld na een anonieme tip via Meld Misdaad Anoniem. Tanks met lachgas kunnen exploderen, dus de opslag hiervan kan gevaarlijk zijn. De politie doet nog onderzoek naar de herkomst van de flessen.

Ga naar
15 september 2023
Bron: 112groningen.nl

Drugsdealer in Groningen aangehouden dankzij anonieme tip

De politie heeft op 14 augustus een man gearresteerd wegens drugsdealen in de stad. Een anonieme tip was aanleiding voor een onderzoek. In zijn woning werd geld en drugs aangetroffen. Alles is in beslag genomen.

Ga naar
14 september 2023

Politie ontdekt hennepkwekerij in Kerkrade

De politie heeft een hennepkwekerij ontmanteld in woning in de Kerkraadse wijk Terwinselen dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. In verschillende vertrekken troffen agenten in totaal 866 hennepplanten aan, inclusief de nodige apparatuur en groeimiddelen. Alles is in beslag genomen en er is een proces verbaal opgemaakt tegen de bewoner.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures