Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

Luchthaven

Criminelen liften graag mee op de logistiek van Schiphol. Ze proberen medewerkers om te kopen, zodat ze drugs ongezien van luchthaven Schiphol kunnen krijgen. Of laten handlangers infiltreren om toegang te krijgen. Ze willen toegang tot locaties en systemen om pakketjes te smokkelen en te verstoppen.

Als collega’s drugssmokkelaars helpen, wordt jouw werkplek onveilig. Er zijn dan immers criminelen actief die soms nergens voor terug deinzen. Meld daarom altijd verdachte situaties. Dat kan binnen je eigen organisatie, maar ook anoniem.

Medewerkers die criminelen helpen:

  • zijn op plekken waar ze niets te zoeken hebben
  • spelen vertrouwelijke informatie door, zoals werkroosters, vracht- of passagierslijsten
  • komen op het werk, maar zijn niet ingeroosterd
  • schuiven op een vreemde manier met koffers en karren
  • rommelen met ladingbrieven en administraties

Wie jij bent blijft onbekend.
We staan volledig los van de politie. We zien geen telefoonnummer of IP-adres. We nemen je gesprek niet op en slaan geen gegevens op. Dankzij anonieme melders worden dagelijks zaken opgelost.
 

11 april 2024
Bron: Gemeente Gulpen-Wittem

Hennepkwekerij in Ingber ontmanteld

Naar aanleiding van een anonieme tip heeft de politie een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de Lemmensstraat in Ingber. In totaal werden bijna 850 hennepplanten geruimd. De burgemeester heeft besloten het pand te sluiten voor een aantal maanden. 

Ga naar
11 april 2024
Bron: AD.nl

Drugslab in Schalkwijk ontdekt dankij anonieme tip

De politie heeft een drugslab ontdekt in een pand aan de Provincialeweg in Schalkwijk. Naar aanleiding van een anonieme tip was de politie een onderzoek gestart naar de locatie. Tijdens een controle werden er verschillende materialen en apparatuur voor de productie van synthetische drugs aangetroffen. De burgemeester sluit het pand per direct voor één jaar. 

Ga naar
09 april 2024
Bron: Politie.nl

Hennepkwekerij ontdekt in Soest dankzij anonieme tip

Naar aanleiding van een anonieme tip heeft de politie op 9 april een hennepkwekerij ontmanteld in een bedrijfspand aan de Industrieweg in Soest. In de kwekerij stonden naar schatting 1.000 hennepplanten en 2.000 stekjes. Daarnaast werden ook diverse apparatuur in beslag genomen. Ook werd de stroom voor de hennepkwekerij illegaal afgenomen. De energieleverancier doet aangifte voor diefstal en heeft het bedrijfspand afgesloten van stroom. Het onderzoek is nog volop bezig en toekomstige aanhoudingen worden niet uitgesloten. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies