Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

19 januari 2015 | Bron: AD.nl

Burgemeester sluit drugskassen in Houten

Burgemeester De Jong van de gemeente Houten heeft enkele kassen en een woning aan de Koppeldijk in Houten voor de periode van een halfjaar gesloten. In de kassen werden in juni 2014 maar liefst 16.000 hennepplanten aangetroffen na een tip via Meld Misdaad Anoniem.

Achter het woonhuis staat het kassencomplex, met in totaal ruim een hectare aan kweekruimte. De hennepplanten waren verdekt opgesteld achter een rij komkommerplanten. De vangst is de grootste uit de geschiedenis in de provincie Utrecht.

Duidelijk signaal
De sluiting van het complex geldt volgens de gemeente als een signaal voor de georganiseerde criminaliteit. Daarnaast is het een signaal dat wietteelt niet wordt getolereerd. De betreffende panden zijn verzegeld en vanaf de openbare weg met hekken afgezet.

12 april 2023
Bron: AD.nl Politie Utrecht Noord

Politie vindt hennepmaterialen in garagebox Utrecht dankzij M.-tip

De politie heeft hennepmaterialen in beslag genomen in een garagebox aan de Bombaydreef in Utrecht mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Dit betrof o.a. meerdere zakken potgrond, kabels en speciale lampen. De politie doet verder onderzoek naar de verdachte(n).

Ga naar
24 februari 2023
Bron: Politie.nl

Twee personen aangehouden in Utrecht vanwege drugshandel

De politie heeft op 24 februari twee verdachten aangehouden in een winkelpand aan de Columbuslaan wegens mogelijke betrokkenheid bij de handel in drugs. De politie kwam de locatie op het spoor dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem. Naast drugs zijn ook verboden medicijnen aangetroffen. Alles is in beslag genomen. 

Ga naar
11 november 2022
Bron: Duic.nl

Zeven drugsdealers aangehouden in Utrecht na tips via Meld Misdaad Anoniem

In de Utrechtse buurt Geuzenwijk heeft de politie op 10 november zeven personen aangehouden op de verdenking van het handelen in verdovende middelen. Dit gebeurde mede dankzij diverse tips via Meld Misdaad Anoniem. Na onderzoek bleek dat een familie vanuit een woning zich bezighield met drugshandel. In de woning werden tientallen voorverpakte zakjes met hennep, tachtig pakjes cocaïne en duizenden euro’s aan contant geld aangetroffen. Alles is in beslag genomen en de recherche gaat verder met het onderzoek.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures