Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

22 januari 2015 | Bron: dichtbij.nl

Nootdorper verdacht van vernieling twintig auto’s

Een 20-jarige man uit Nootdorp is op 21 januari aangehouden op verdenking van een reeks vernielingen. De politie kreeg die nacht een melding dat er een schuurdeur van een woning op de Spirea in Nootdorp werd vernield. In de betreffende woning troffen zij de Nootdorper aan. Mede door een tip via Meld Misdaad Anoniem werd de verdachte ook in verband gebracht met een reeks vernielingen eind december.

In de vroege ochtend van 21 december werden er namelijk bij ruim twintig auto’s spiegels vernield en enkele ruiten ingegooid. De auto’s stonden onder andere geparkeerd aan de Ambachtshof, Laan van Floris de Vijfde, Laan van ’s-Gravenhout, Hof van Leiden en Hof van Brasser in Nootdorp.

11 augustus 2023
Bron: Politie

Politie vindt 3.750 lachgasflessen in een pand in Nootdorp

De politie heeft in totaal 3.750 lachgasflessen aangetroffen in een woning aan de Meesterstraat in Nootdorp. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem was de politie een onderzoek naar de locatie gestart, waarop zij besloot om op donderdag 10 augustus over te gaan tot een huiszoeking. De flessen zijn in beslag genomen. De straatwaarde van de gevonden tanks ligt rond de 124.000 euro. Er stonden niet alleen duizenden lachgasflessen in het pand, maar ook zes dozen met wit poeder. Ook deze dozen zijn in beslag genomen.

Ga naar
16 april 2020
Bron: Leidsch Dagblad

Hennepkwekerij ontmanteld in Leiden

De politie heeft een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de Isoldehof in Leiden. Agenten kwamen de hennepkwekerij op het spoor dankzij een anonieme tip. Een specialistisch bedrijf heeft de kwekerij ontruimd en vernietigd. 

Ga naar
14 maart 2018
Bron: Unity.nu

Hennepkwekerij in Leiden

Een M.-tip leidde de politie op 13 maart naar een hennepkwekerij in een woning op de Willem de Zwijgerlaan in Leiden. De hennepkwekerij had een grootte van ruim tweehonderd planten, met een straatwaarde van circa 17.000 euro. Er is een verdachte aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies