Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

09 februari 2015 | Bron: Politie.nl

M.-tip leidt naar hennepkwekerij Hilversum

Op 9 februari is na een M.-tip een hennepkwekerij ontdekt in een woning aan de Zadelstraat in Hilversum. In de woning trof de politie een professioneel ingerichte kwekerij aan met 784 planten met een geschatte waarde ruim 64.000 euro. Een 28-jarige man uit Assendelft is aangehouden. De hennep is vernietigd.

19 juni 2024
Bron: Jeugdagenten Hilversum en Wijdemeren (IG)

Hennepkwekerij aangetroffen in garagebox Hilversum

Tijdens een controle op 19 juni heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een garagebox in Hilversum mede dankzij anonieme tips via Meld Misdaad Anoniem. De kwekerij bevond zich in een afgesloten ruimte achterin de garagebox en is direct ontmanteld. 

Ga naar
08 juni 2024
Bron: Gooisemerennieuws.nl

Man aangehouden in restaurant Hilversum vanwege drugshandel

De politie heeft op 7 juni een doorzoeking gedaan bij restaurant Casa di Georgio op de Larenseweg in Hilversum. De aanleiding waren meerdere meldingen, waaronder via M., over mogelijke drugshandel en illegaal gokken. Een persoon is aangehouden op verdenking van handel in harddrugs.De politie startte een onderzoek naar het pand, nadat (anonieme) informatie binnenkwam over onverklaarbare activiteiten en bijzondere openingstijden. Uit het onderzoek kwamen sterke aanwijzingen naar voren dat er vanuit het pand gehandeld zou worden in verdovende middelen en dat er sprake was van illegale gokactiviteiten. Een 37-jarige medewerker is aangehouden op verdenking van handel in harddrugs. Bij een andere medewerker werd een mes aangetroffen, hij ontving een proces-verbaal. Illegaal gokkenDe politie constateerde dat er door meer dan tien personen illegaal werd gegokt. Zij zijn allen verhoord. De politie nam hierbij duizenden euro's in beslag.

Ga naar
13 april 2021
Bron: Politie.nl

Illegaal gokhuis in Hilversum ontmanteld

De gemeente Hilversum heeft in samenwerking met de politie een illegale gokplaats ontdekt in een garage aan de Kleine Drift in Hilversum. Mede naar aanleiding van tips via Meld Misdaad Anoniem ontstond het vermoeden dat in het pand illegaal gegokt zou worden. In totaal werden zeven mannen bekeurd wegens het overtreden van de coronaregels en de Wet van de Kansspelen.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies