Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

11 februari 2015 | Bron: dichtbij.nl

Duo opgepakt in Noordwijk voor drugshandel

In Noordwijk zijn op 10 februari twee mannen aangehouden voor de handel in verdovende middelen. De politie kreeg meerdere tips via Meld Misdaad Anoniem. Onderzoek naar de tips leidde tot een inval bij een horecagelegenheid en in de hier bovenliggende woning aan de Schoolstraat.

In het huis werd een 29-jarige man uit Noordwijk aangehouden als hoofdverdachte. Zijn handlanger, een 25-jarige man uit Leiden, werd in zijn auto aangehouden. Na de aanhoudingen werd de woning van de hoofdverdachte onderzocht. Er werden softdrugs, enkele horloges en een auto in beslag genomen. In zijn auto werd een tas met harddrugs gevonden.

20 april 2021
Bron: Leidsch Dagblad

Hennepkwekerij in appartement Noordwijk ontdekt

De politie heeft op 20 april een hennepkwekerij ontdekt in een appartementencomplex aan de Zeger de Moorstraat in Noordwijk. In de woonkamer werden in totaal 400 hennepplanten aangetroffen. Ook was er sprake van diefstal van stroom. De kwekerij is ontmanteld en de spullen zijn in beslag genomen. De bewoner is aangehouden.  

Ga naar
16 april 2020
Bron: Leidsch Dagblad

Hennepkwekerij ontmanteld in Leiden

De politie heeft een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de Isoldehof in Leiden. Agenten kwamen de hennepkwekerij op het spoor dankzij een anonieme tip. Een specialistisch bedrijf heeft de kwekerij ontruimd en vernietigd. 

Ga naar
14 maart 2018
Bron: Unity.nu

Hennepkwekerij in Leiden

Een M.-tip leidde de politie op 13 maart naar een hennepkwekerij in een woning op de Willem de Zwijgerlaan in Leiden. De hennepkwekerij had een grootte van ruim tweehonderd planten, met een straatwaarde van circa 17.000 euro. Er is een verdachte aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies