Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

24 februari 2015 | Bron: Politie.nl

Overvaller drogisterij Rotterdam aangehouden

Een 24-jarige Rotterdammer is op 20 februari aangehouden  op verdenking van het plegen van een gewapende overval op een drogisterij in Rotterdam. De politie kwam hem op het spoor dankzij tips via de opsporingstiplijn van de politie en Meld Misdaad Anoniem. De verdachte is op 23 februari door de rechter-commissaris in bewaring gesteld.

Op 8 april 2014 werd de drogisterij aan de Goudsesingel overvallen. Een man liep richting de kassa en dwong een medewerkster onder bedreiging van een vuurwapen om de kassa te openen. In oktober toonde Opsporing Verzocht beelden van de overval. Via de opsporingstiplijn en Meld Misdaad Anoniem kwamen bruikbare tips binnen.

24 augustus 2023
Bron: 112 Rijnmond

Politie ontdekt hennepkwekerij in woning Rotterdam

De politie heeft op 24 augustus een hennepplantage aangetroffen in een woning aan het Santandererf in Rotterdam. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de locatie in beeld. In totaal zijn 150 hennepplanten geruimd en is een 37-jarige man aangehouden.

Ga naar
25 juli 2023
Bron: Politie.nl

Vier aanhoudingen drugspand Rotterdam

De politie heeft op 24 juli vier verdachten aangehouden in een woning aan de Botersloot wegens het aantreffen van drugs, gerelateerde goederen en een wapen. De verdachten, drie mannen van 36, 36 en 47 jaar en een 38-jarige vrouw, kwamen allen uit Rotterdam. Mede dankzij een anonieme tip kwamen de agenten hen op het spoor.

Ga naar
09 mei 2023
Bron: Politie.nl

Aanhouding bedreiging in metro met vuurwapen in Rotterdam

De politie heeft op 9 mei een 35-jarige man uit Rotterdam aangehouden op verdenking van bedreiging met vuurwapen in de metro in oktober 2022. De politie kwam de verdachte op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem naar aanleiding van het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. De man had tijdens een ruzie in de metro iemand bedreigd met een vuurwapen door het op z’n hoofd te plaatsen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies