Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

10 maart 2015 | Bron: Politie.nl

M.-tip leidt naar hennepkwekerij in Zevenaar

In een woning aan de Kanselierscamp in Zevenaar is op 9 maart een hennepkwekerij met 295 planten aangetroffen. De politie kwam de hennep met een geschatte straatwaarde van ruim 24.000 euro op het spoor na een tip via Meld Misdaad Anoniem. De zolderruimte was ingericht als kwekerij. Daarnaast werd de stroom illegaal afgetapt. De bewoonster van het huis is aangehouden.

30 december 2022
Bron: Politie Zevenaar

Vuurwerk, sigaretten en erectiepillen in bedrijfspand Zevenaar in beslaggenomen 

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem troffen de politie en de marechaussee illegaal vuurwerk aan in een bedrijfspand in Zevenaar. Bij nader onderzoek vonden zij ook een aanzienlijke hoeveelheid illegale sigaretten aan; in totaal 12 dozen met daarin 3.240 pakjes. Daarnaast troffen zij ook 1.500 erectiepillen aan. Alles is in beslag genomen en een 55-jarige verdachte is aangehouden

Ga naar
28 oktober 2019
Bron: Omroep Gelderland

Anonieme melding leidt naar illegaal vuurwerk woning Zevenaar

De politie in Zevenaar heeft eind oktober een grote hoeveelheid illegaal vuurwerk in beslag genomen dankzij een melding via Meld Misdaad Anoniem. De politie trof naast de zogeheten cobra’s, vlinders en nitraten werd ook een lanceerinrichting voor shells aan. Dit zijn illegale mortierbommen die niet in huis mogen worden opgeslagen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies