Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

22 maart 2015 | Bron: RTV Oost

Ruim duizend kilo illegaal vuurwerk in woning Almelo

De politie heeft dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem bijna 1.200 kilo illegaal vuurwerk gevonden in Almelo. Een deel van het zware vuurwerk lag opgeslagen op de zolder van een huis aan de Hantermansstraat. In de schuur die bij de woning hoort ontdekte de politie vervolgens nog 55 dozen met vuurwerk. De 46-jarige bewoonster en een 20-jarige man zijn aangehouden. Het vuurwerk is door de politie in beslag genomen.

07 december 2022
Bron: Tubantia.nl

Honderden kilo’s vuurwerk, vuurwapens en munitie ontdekt in Almelo na melding Meld Misdaad Anoniem

De politie heeft op 7 december in een woning in Almelo 231 kilo vuurwerk, vijf vuurwapens en munitie aangetroffen dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem en eigen onderzoek. De agenten hebben alles in beslag genomen en de vuurwapens zullen nog onderzocht worden door de Forensische Opsporing. Uiteindelijk wordt alles vernietigd. 

Ga naar
03 december 2022
Bron: telegraaf.nl

Honderden kilo’s vuurwerk aangetroffen na tip Meld Misdaad Anoniem

Op 2 december heeft de politie in Twentse dorp Westerhaar-Vriezenveensewijk in de buurt van Almelo een grote hoeveelheid vuurwerk aangetroffen. De lading vuurwerk lag opgeslagen in een woning en een bijbehorende schuur. In totaal troffen de agenten 813 kilo vuurwerk aan. De politie kwam het vuurwerk op het spoor mede dankzij een anonieme melding. Vanwege de verhoogde gevaarsetting hebben de agenten direct doorgepakt en het vuurwerk in beslag genomen. 

Ga naar
27 juni 2022
Bron: AD.nl

Almeloër veroordeelt voor de handel van illegaal vuurwerk vanuit huis

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie een woning in de wijk Nijrees in Almelo geobserveerd. Uit deze observaties bleek dat de man vanuit huis in illegaal vuurwerk handelde.Na onderzoek van de politie bleek dat hij in zijn auto en in zijn woning voor in totaal 34 kilo aan explosieve massa had opgeslagen. Inmiddels is de man voor de rechtbank verschenen. De rechter heeft hem een taakstraf van 240 uur en een voorwaardelijke celstraf van drie jaar opgelegd. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies