Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

31 maart 2015 | Bron: 1Limburg.nl

Hennepstekkerij Weert ontmanteld na M.-tip 

Aan de Julianalaan in Weert is op 31 maart een hennepstekkerij met bijna 6.000 stekken ontmanteld. De hennepstekken lagen in de kruipruimte van een woning en in de bijbehorende schuur. De geschatte straatwaarde van de stekken is 18.000 euro. De politie kwam de stekkerij mede op het spoor dankzij informatie via M. De bewoner van de woning is aangehouden.

07 december 2022
Bron: Limburger.nl

Hennepkwekerij in aanbouw aangetroffen in Weert na anonieme melding

Naar aanleiding van een melding via Meld Misdaad Anoniem en uitgebreid onderzoek heeft de politie op 6 december een in aanbouw zijnde hennepkwekerij aangetroffen in een pand aan de Herenstraat in Weert. In het pand vonden de agenten een groot aantal goederen die gebruikt worden bij de kweek van hennep. Deze goederen zijn in beslag genomen en vernietigd. 

Ga naar
20 april 2017
Bron: Nederweert24.nl

M.-tips leiden naar ontmanteling twee hennepkwekerijen in Weert

De politie trof op 20 april twee hennepkwekerijen aan in twee woningen in Weert. Dit gebeurde naar aanleiding van meerdere tips via Meld Misdaad Anoniem. In een woning in de wijk Fatima vond de politie 124 potten waar hennepplanten in hadden gestaan. De geknipte hennep was nog aanwezig in de woning. De oogst heeft een geschatte waarde van ongeveer 10.200 euro. In een woning de wijk  Graswinkel trof de politie 50 planten aan, met een straatwaarde van ongeveer 4.100 euro. In beide gevallen is de bewoner van de woning aangehouden en was er sprake van stroomdiefstal.

Ga naar
10 februari 2017
Bron: Nederweert24.nl

Vrouw uit Weert aangehouden voor handel in harddrugs

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem trof de politie op 10 februari 400 gram speed (amfetamine) aan bij een vrouw uit de wijk Graswinkel in Weert. De vondst heeft een geschatte waarde van 5.000 euro. De politie vermoedt dat de vrouw vanuit huis handelde. De vrouw is aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies