Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

01 april 2015 | Bron: Politie.nl

Drugs en wapens in Groningse woning

In een woning aan de Naberpassage in Groningen zijn drugs en wapens in beslag genomen. Onderzoek na een tip via Meld Misdaad Anoniem was voor de politie reden om de woning binnen te treden. Daar trof de politie onder andere 2,9 kilo hennep (straatwaarde 10.000 euro), ruim 30 gram wit poeder en 21 soorten pillen aan. Verder vond de politie veel contant geld, een balletjespistool en een verboden mes. De drugs, het geld en de wapens zijn in beslag genomen. De 27-jarige bewoner is aangehouden.

15 september 2023
Bron: 112groningen.nl

Drugsdealer in Groningen aangehouden dankzij anonieme tip

De politie heeft op 14 augustus een man gearresteerd wegens drugsdealen in de stad. Een anonieme tip was aanleiding voor een onderzoek. In zijn woning werd geld en drugs aangetroffen. Alles is in beslag genomen.

Ga naar
29 juni 2023
Bron: Pol_TCGroningen (Twitter)

Politie arresteert drugsdealer in Groningen

Naar aanleiding van anonieme tips en onderzoek heeft de politie op 29 juni een 34-jarige man aangehouden op verdenking van drugsdealen vanuit z’n woning in het centrum van Groningen. Daarnaast is beslag gelegd op harddrugs, mobiele telefoons, contant bedrag van €10.000 en een voertuig.

Ga naar
08 februari 2023
Bron: RTVnoord.nl

Verdachte witwassen aangehouden in Groningen

Mede naar aanleiding van een anonieme tip heeft de politie op 8 februari een 26-jarige man uit Groningen aangehouden op verdenking van witwassen. De verdachte had ongeveer €85.000 aan vermogen in bezit dat hij niet kon verklaren. Daarbij ging het onder andere om dure merkkleding en meerdere personenauto’s. Alles in beslag genomen. ‘De Groninger zit op dit moment nog vast en wordt gehoord. In de aanpak van ondermijnende criminaliteit, zoals de handel in drugs, focussen wij ons samen met de recherche steeds vaker op het afpakken van crimineel vermogen.”, aldus de politie. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures