Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

01 april 2015 | Bron: Politie.nl

M.-tip leidt naar drugsdealer Kerkrade

Een 46-jarige man uit Kerkrade is aangehouden op verdenking van bezit en handel in verdovende middelen. Hij handelde vanuit zijn woning aan de Theresiastraat. De politie kwam de drugsdealer op het spoor na meldingen via Meld Misdaad Anoniem. In de woning waren een aantal klanten aanwezig. Zij zijn na verhoor in afwachting van het onderzoek, in vrijheid gesteld. De burgemeester van de gemeente Kerkrade is van plan om de woning door middel van een bestuurlijke maatregel voor een jaar te sluiten.

14 september 2023

Politie ontdekt hennepkwekerij in Kerkrade

De politie heeft een hennepkwekerij ontmanteld in woning in de Kerkraadse wijk Terwinselen dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. In verschillende vertrekken troffen agenten in totaal 866 hennepplanten aan, inclusief de nodige apparatuur en groeimiddelen. Alles is in beslag genomen en er is een proces verbaal opgemaakt tegen de bewoner.

Ga naar
10 februari 2023
Bron: Limburger.nl

Anonieme tips waardevol in onderzoek overvallen Kerkrade

Naar aanleiding van een uitzending van Opsporing Verzocht op 7 februari zijn er nieuwe ontwikkelingen in een zaak naar twee gewelddadige berovingen in Parkstad. Op 5 januari werd een man door drie personen op de Ailbertuslaan in Kerkrade van diverse spullen beroofd onder bedreiging van een vuurwapen. Op 15 januari werden op de Deken Deutzlaan in Kerkrade twee personen onder bedreiging van een vuurwapen van een voertuig beroofd. Mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kan de politie nieuwe stappen nemen in het onderzoek. De twee berovingen lijken met elkaar in verband te staan. 

Ga naar
10 februari 2022
Bron: Politie Kerkrade-Oost (Instagram)

Aanhouding voor vuurwapen in Kerkrade

De politie heeft naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem en eigen onderzoek een instap gedaan in een woning in de wijk Bleijerheide in Kerkrade. De politie trof een vuurwapen in de woning aan, waardoor de bewoner werd aanhouden. Na verder onderzoek bleek dit echter om een airsoftwapen te gaan. Desalniettemin niet van echt te onderscheiden en eveneens strafbaar wanneer de bezitter geen lid is van de Nederlandse Airsoft Belangen Vereniging en niet ouder dan 18 jaar is.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures