Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

08 april 2015 | Bron: Politie.nl

Hennepkwekerij in leegstaand winkelpand Heerlen

In een leegstaand winkelpand aan de Benzenraderweg in Heerlen is op 8 april een hennepkwekerij opgerold. De politie kwam de hennep op het spoor na een tip via Meld Misdaad Anoniem. In het gebouw stonden zo’n duizend planten en de plantage was ingericht om op korte termijn uit te breiden met nog eens 500 planten. De potten, verlichting en potgrond stonden al klaar. De stroom werd illegaal afgetapt.

30 mei 2023
Bron: 1Limburg.nl

Bloemenzaak blijkt dekmantel drugsopslag in Heerlen

De politie heeft in een bloemenzaak aan de Jongmansweg in Heerlen kilo’s soft-en harddrugs aangetroffen mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. De bloemenzaak was een dekmantel voor drugshandel vanuit het pand. De politie trof vijf kilo harddrugs, vijf kilo softdrugs en een vuurwapen aan. De eigenaar en een medeverdachte zijn aangehouden. 

Ga naar
10 februari 2023
Bron: Limburger.nl

Drie verdachten aangehouden voor schietpartij Hoensbroek na Opsporing Verzocht

De politie heeft opnieuw drie mannen aangehouden voor de dodelijke schietpartij op 2 mei 2021 in Hoensbroek waarbij een 29-jarige uit Aken om het leven kwam. Het gaat om een 21-jarige man en een 30-jarige man uit Heerlen en een 24-jarige man uit Nuth. Naar aanleiding van een aflevering van Opsporing Verzocht kwamen tips via Meld Misdaad Anoniem bij de opsporingsinstanties.In totaal zijn er nu vijf verdachten opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij het dodelijke geweldsincident op de Schuureikenweg in Hoensbroek. Eerder werden twee verdachten uit Heerlen opgepakt in Maasmechelen. Zij zitten nog in detentie in België en zijn nog niet overgeleverd aan Nederland. 

Ga naar
23 juli 2021
Bron: 1Limburg.nl

Kilo’s cocaïne, cash, cryptotelefoon en auto in Heerlen in beslag genomen

De politie in Spaubeek en Heerlen heeft meer dan 100.000 euro, bijna acht kilo heroïne en cocaïne, een geprepareerde auto en twee crypto-telefoons in beslag genomen dankzij een anonieme tip. De inval bleek al op 10 juli te hebben plaatsgevonden, maar dit werd pas op 23 juli gecommuniceerd. Een anonieme tip leidde tot een onderzoek naar een 37-jarige man uit Heerlen. Hij zou een grote partij drugs leveren aan een 35-jarige man uit Spaubeek. De politie hield beide mannen aan en nam de aanwezige drugs in beslag. Vervolgens deed de politie een instap in een huis in Heerlen. Daar troffen zij geldtelmachines en sporen van eerdere drugstransporten aan. De twee mannen zitten vast.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures