Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

22 juli 2015 | Bron: Politie

Aanhoudingen voor havenbranden Midden-Limburg

De politie heeft drie verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de havenbranden in Midden-Limburg. In december en januari waren in de havens van Herten, Ohé en Laak, Roermond en Wessum branden. Veel boten die in winterstalling lagen zijn in vlammen opgegaan en het schadebedrag loopt in de miljoenen euro’s. Ook tips via Meld Misdaad Anoniem zijn door het onderzoeksteam meegenomen in het onderzoek.

03 december 2020
Bron: Politie Roermond Instagram

Eén anonieme tip leidt naar twee hennepkwekerijen in Roermond

De politie Roermond trof op 3 december twee hennepkwekerijen aan in een woning in Roermond dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Beide kwekerijen zijn direct door de aanwezige agenten geruimd.

Ga naar
30 september 2020
Bron: 1Limburg.nl

Anonieme tip leidt politie naar hennepkwekerij Roermond

De politie heeft een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de Heinsbergerweg in Roermond. Mede dankzij een anonieme tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie poolshoogte nemen bij de woning. Bij aankomst was niemand aanwezig, waardoor agenten het slot forceerden. Bij binnenkomst troffen zij 230 hennepplanten en 10 kilo gedroogde henneptoppen aan. Alles is in beslag genomen en vernietigd.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies