Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

25 augustus 2015 | Bron: ZHZActueel.nl

Anonieme tip leidt naar hennepplantage Papendrecht

In een huis aan de Jan Luykenstraat in Papendrecht ontmantelde de politie op 25 augustus een hennepkwekerij met ruim honderd planten. Onderzoek van de politie bevestigde een M.-tip. De bewoner is aangehouden.

23 december 2020
Bron: BNdeStem.nl

Politie ontruimt illegaal gokpand in Papendrecht

Op bedrijventerrein De Biezen in Papendrecht heeft de politie een illegaal gokpand aangetroffen en ontruimd. Agenten kwamen de locatie op het spoor na een tip via Meld Misdaad Anoniem. Er werden drie pokertafels met bijbehorende attributen in beslag genomen. Het pand is op last van de burgemeester gesloten. 

Ga naar
26 november 2020
Bron: HetKontakt.nl

Politie ontdekt hennepkwekerij in Papendrecht

Op 25 november ontdekte de politie een hennepkwekerij in Papendrecht. Na een anonieme melding via Meld Misdaad Anoniem stelden agenten een onderzoek in bij een woning aan de Roemer Visscherstraat. Daar troffen zij een in werking zijnde kwekerij aan. Deze is ontmanteld en de hennepplanten worden vernietigd. 

Ga naar
05 oktober 2020
Bron: BN de Stem

Drugsdealer in Papendrecht opgepakt dankzij M.-tips

De politie heeft op 4 oktober een 21-jarige Rotterdammer opgepakt in Papendrecht wegens handelen in harddrugs. Na meldingen via Meld Misdaad Anoniem werd de man op heterdaad aangehouden. Tijdens zijn arrestatie werd cocaïne, heroïne en hasj in beslag genomen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies