Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

25 september 2015 | Bron: Politie.nl

Tips leiden naar verdachte drie straatroven Rotterdam

Een 38-jarige Rotterdammer is op 23 september in zijn woning aangehouden op verdenking van drie straatroven in het centrum van zijn woonplaats. Zijn identiteit werd bekend nadat beelden van de verdachte in Opsporing Verzocht waren getoond. Via de opsporingstiplijn en Meld Misdaad Anoniem kwamen bruikbare tips binnen.

De eerste straatroof vond plaats op 13 maart op de Bierstraat in Rotterdam. Het 36-jarige Rotterdamse slachtoffer werd in de hal van een flatgebouw van haar tas beroofd.  Op 28 maart werd een 60-jarige vrouw uit Amstelveen op de Willemskade beroofd van haar handtas. Een dag later vond er een straatroof plaats in het Museumpark. De vrouw werd tegen haar benen geschopt, waarna ze op de grond viel. Omstanders hadden de straatrover gezien iets weggooide. Na onderzoek bleken dit bankpasjes te zijn van het slachtoffer.

10 juni 2024
Bron: Rechtspraak.nl

Vier jaar celtraf wegens diefstal met geweld in Heinenoord

Een 20-jarige man is op 4 juni in de rechtbank van Rotterdam veroordeeld tot een gevangenisstraf van vier jaar wegens medeplichtigheid aan diefstal met geweld op twee personen. De verdachte sprak met twee medeverdachten af om een overval te plegen op twee personen, omdat zij vermoedelijk in het bezit zouden zijn van veel geld. Gedurende de overval wilde de hoofdverdachte zijn medeverdachten tippen bij Meld Misdaad Anoniem.  De verdachte was eind juli 2023 met de twee slachtoffers aanwezig geweest op een kermis in Tilburg. Op de terugweg bestuurde de man het voertuig waarmee de drie naar de kermis waren gereden. De verdachte had voor de bewuste avond contact met twee medeverdachten, met de boodschap om hem te helpen bij de overval op de twee slachtoffers. Hij stuurde daarbij de locatie en een plattegrond van het plaats delict naar zijn medeverdachten. De verdachten hebben met geweld en vuurwapens de slachtoffers onder schot gehouden en om geld hebben gevraagd. Naast de celstraf dient de 20-jarige man ook flinke schadevergoeding te betalen aan de slachtoffers. 

Ga naar
24 augustus 2023
Bron: 112 Rijnmond

Politie ontdekt hennepkwekerij in woning Rotterdam

De politie heeft op 24 augustus een hennepplantage aangetroffen in een woning aan het Santandererf in Rotterdam. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de locatie in beeld. In totaal zijn 150 hennepplanten geruimd en is een 37-jarige man aangehouden.

Ga naar
25 juli 2023
Bron: Politie.nl

Vier aanhoudingen drugspand Rotterdam

De politie heeft op 24 juli vier verdachten aangehouden in een woning aan de Botersloot wegens het aantreffen van drugs, gerelateerde goederen en een wapen. De verdachten, drie mannen van 36, 36 en 47 jaar en een 38-jarige vrouw, kwamen allen uit Rotterdam. Mede dankzij een anonieme tip kwamen de agenten hen op het spoor.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies