Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

25 september 2015 | Bron: Politie.nl

Tips leiden naar verdachte drie straatroven Rotterdam

Een 38-jarige Rotterdammer is op 23 september in zijn woning aangehouden op verdenking van drie straatroven in het centrum van zijn woonplaats. Zijn identiteit werd bekend nadat beelden van de verdachte in Opsporing Verzocht waren getoond. Via de opsporingstiplijn en Meld Misdaad Anoniem kwamen bruikbare tips binnen.

De eerste straatroof vond plaats op 13 maart op de Bierstraat in Rotterdam. Het 36-jarige Rotterdamse slachtoffer werd in de hal van een flatgebouw van haar tas beroofd.  Op 28 maart werd een 60-jarige vrouw uit Amstelveen op de Willemskade beroofd van haar handtas. Een dag later vond er een straatroof plaats in het Museumpark. De vrouw werd tegen haar benen geschopt, waarna ze op de grond viel. Omstanders hadden de straatrover gezien iets weggooide. Na onderzoek bleken dit bankpasjes te zijn van het slachtoffer.

24 augustus 2023
Bron: 112 Rijnmond

Politie ontdekt hennepkwekerij in woning Rotterdam

De politie heeft op 24 augustus een hennepplantage aangetroffen in een woning aan het Santandererf in Rotterdam. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de locatie in beeld. In totaal zijn 150 hennepplanten geruimd en is een 37-jarige man aangehouden.

Ga naar
25 juli 2023
Bron: Politie.nl

Vier aanhoudingen drugspand Rotterdam

De politie heeft op 24 juli vier verdachten aangehouden in een woning aan de Botersloot wegens het aantreffen van drugs, gerelateerde goederen en een wapen. De verdachten, drie mannen van 36, 36 en 47 jaar en een 38-jarige vrouw, kwamen allen uit Rotterdam. Mede dankzij een anonieme tip kwamen de agenten hen op het spoor.

Ga naar
09 mei 2023
Bron: Politie.nl

Aanhouding bedreiging in metro met vuurwapen in Rotterdam

De politie heeft op 9 mei een 35-jarige man uit Rotterdam aangehouden op verdenking van bedreiging met vuurwapen in de metro in oktober 2022. De politie kwam de verdachte op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem naar aanleiding van het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. De man had tijdens een ruzie in de metro iemand bedreigd met een vuurwapen door het op z’n hoofd te plaatsen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies