Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

14 oktober 2015 | Bron: DrentheJournaal.nl

Celstraf voor verkrachting in Assen

Een 25-jarige man uit Assen is veroordeeld tot drie jaar cel voor de verkrachting van een vrouw in Assen. In het programma Opsporing Verzocht werden vorig jaar oktober beelden getoond van de dader. Naar aanleiding van deze beelden kreeg de politie tips, waaronder via M., over de identiteit van de man.

Het slachtoffer werd op 14 september 2014 verkracht in haar eigen berging. Ze wilde haar fiets pakken om naar haar werk te gaan, toen er ineens een man stond. Hij dwong haar de berging in te gaan. “Een ernstige en gruwelijke verkrachting”, aldus de officier van justitie. “Het slachtoffer deed alles om te overleven. Uiteindelijk bood ze hem geld.”

23 februari 2023
Bron: Politie.nl

Politie arresteert vier personen wegens drugshandel in Assen

Op 23 februari zijn vier verdachten aangehouden aan de Meester P.J. Troelstralaan in Assen wegens verdenking van handel in drugs. Mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de mannen van 19, 30, 36 en 39 jaar oud op het spoor. In de woning zijn ook verschillende soorten drugs en contact geld aangetroffen. Alles is in beslag genomen. 

Ga naar
16 februari 2023
Bron: Rechtspraak.nl

Rechtbank Assen veroordeeld man tot celstraf wegens uitbuiting en hennepteelt

De rechtbank in Assen heeft een man veroordeeld tot een gevangenisstraf van zestien maanden waarvan acht maanden voorwaardelijk wegens in vereniging plegen van mensenhandel en medeplegen van hennepteelt. De rechtbank acht bewezen dat de man zich samen met anderen schuldig heeft gemaakt aan arbeidsuitbuiting van een Vietnamese vrouw, die woonde en werkte in de loods waarin de verdachte en zijn medeverdachten een hennepkwekerij hadden. Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de man in beeld bij de politie. 

Ga naar
22 december 2021
Bron: Politie Noord-Drenthe (Instagram)

M.-tip leidt politie naar hennepkwekerij in Assen

Op 22 december heeft de politie in Assen een 36-jarige man aangehouden ter verdenking van het kweken van hennep. Dit gebeurde in een woning aan de Maria in Campislaan in Assen waar eveneens een hennepkwekerij met tientallen hennepplanten werd aangetroffen. Alle planten en benodigdheden zijn in beslag genomen en de verdachte moet zich verantwoorden voor de rechter. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures