Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

14 oktober 2015 | Bron: DrentheJournaal.nl

Celstraf voor verkrachting in Assen

Een 25-jarige man uit Assen is veroordeeld tot drie jaar cel voor de verkrachting van een vrouw in Assen. In het programma Opsporing Verzocht werden vorig jaar oktober beelden getoond van de dader. Naar aanleiding van deze beelden kreeg de politie tips, waaronder via M., over de identiteit van de man.

Het slachtoffer werd op 14 september 2014 verkracht in haar eigen berging. Ze wilde haar fiets pakken om naar haar werk te gaan, toen er ineens een man stond. Hij dwong haar de berging in te gaan. “Een ernstige en gruwelijke verkrachting”, aldus de officier van justitie. “Het slachtoffer deed alles om te overleven. Uiteindelijk bood ze hem geld.”

07 februari 2024
Bron: Politie Basisteam Noord-Drenthe (FB)

Hennepkwekerij opgerold in Assen

In de wijk Peelo in Assen heeft de politie 7 februari een hennepkwekerij in een woning opgerold. De kwekerij werd ontdekt dankzij aan anonieme tip. In de woning troffen de agenten 250 hennepplanten en apparatuur aan die nodig zijn voor de kweek.

Ga naar
13 juni 2023
Bron: Politie.nl

Aanhoudingen voor mishandeling na Bevrijdingsfestival Assen

Mede dankzij M.-tips na een uitzending van Opsporing Verzocht kwamen twee verdachten van een mishandeling in Assen in beeld. Na afloop van het Bevrijdingsfestival in de Drentse hoofdstad werden twee jongens van 14 en 15 jaar door een groep jongeren mishandeld. De slachtoffers fietsten naar huis, toen ze vanuit het niets door een groep jongeren werden geslagen en geschopt.

Ga naar
23 februari 2023
Bron: Politie.nl

Politie arresteert vier personen wegens drugshandel in Assen

Op 23 februari zijn vier verdachten aangehouden aan de Meester P.J. Troelstralaan in Assen wegens verdenking van handel in drugs. Mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de mannen van 19, 30, 36 en 39 jaar oud op het spoor. In de woning zijn ook verschillende soorten drugs en contact geld aangetroffen. Alles is in beslag genomen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies