Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

14 oktober 2015 | Bron: Leeuwarden.nu

Drie aanhoudingen Leeuwarden in onderzoek drugs dealen

In een onderzoek naar het dealen in harddrugs zijn op 13 oktober drie Leeuwarders aangehouden. Sinds februari werd de politie in Leeuwarden geconfronteerd met een sterke toename van overlastmeldingen van het dealen in drugs. Onder andere via Meld Misdaad Anoniem kreeg de politie concrete tips over deze handel. Na onderzoek werden twee mannen van 26 jaar en een man van 28 jaar aangehouden. Op vier plaatsen in de stad werden invallen in woningen gedaan. In drie van deze woningen werd heroïne en cocaïne aangetroffen. Ook vond de politie een geldbedrag dat vermoedelijk was verdiend met de drugshandel. Er is beslag gelegd op drie auto’s en een scooter.

29 mei 2024
Bron: Rondomvandaag.nl

Kamer in verhuurpand Leeuwarden gesloten vanwege drugshandel

De burgemeester van Leeuwarden heeft op 28 mei een kamer in een verhuurpand aan de Bleeklaan voor zes maanden gesloten. Op 14 maart deed de politie een onderzoek in de woning naar aanleiding van een anonieme tip. Volgens de melding was er sprake van drugshandel vanuit de kamer.De politie onderzocht de locatie, waarbij meerdere kortstondige bezoeken van drugsgebruikers werden geconstateerd. Bij de doorzoeking op 14 maart werd er een grote hoeveelheid harddrugs aangetroffen, zoals cocaïne en MDMA. 

Ga naar
21 mei 2024
Bron: rondomvandaag.nl

Woning in Leeuwarden gesloten vanwege overtreding Opiumwet

De burgemeester van Leeuwarden heeft op 21 mei op last van de Opiumwet een woning aan de Invasiestraat in Leeuwarden voor zes maanden gesloten. Op 23 januari trad de politie de woning binnen, nadat er meerdere M.-tips waren binnen gekomen met de strekking dat er drugs verhandeld zou worden vanuit de woning. De politie constateerde kortstondige bezoeken aan de woning. In de woning werden handelshoeveelheden cocaïne en heroïne aangetroffen.

Ga naar
19 april 2024
Bron: rondomvandaag.nl

Woning Leeuwarden gesloten vanwege overtreding Opiumwet

De burgemeester van Leeuwarden heeft op 18 april een woning gesloten aan de Oostergoweg in Leeuwarden. Via Meld Misdaad Anoniem kwamen tips binnen over drugshandel vanuit de woning.Op 15 februari is de politie de woning binnengetreden. Hier werd een grote hoeveelheid soft- en harddrugs aangetroffen. Zo werd er 1,4 kilo MDMA, amfetamine en ketamine aangetroffen. De burgemeester sluit de woning voor zes maanden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies