Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

15 oktober 2015 | Bron: Politie.nl

Aanhoudingen voor benzinediefstal Rotterdam

Twee mannen zijn aangehouden op verdenking van het tanken zonder betalen langs de A13 ter hoogte van Pijnacker. In mei toonde de politie de camerabeelden van het tankstation op politie.nl, sociale media en in het dagblad Metro. Vervolgens kreeg de politie onder andere via Meld Misdaad Anoniem enkele tips over de identiteit van de mannen.

De eerste verdachte werd op 28 september in zijn huis in Rotterdam aangehouden. De tweede verdachte meldde zich later die dag bij een politiebureau in Rotterdam. De mannen worden er van verdacht dat zij in maart vier keer tankten zonder te betalen. Ook zouden zij dezelfde maand vier kentekenplaten hebben gestolen.

24 augustus 2023
Bron: 112 Rijnmond

Politie ontdekt hennepkwekerij in woning Rotterdam

De politie heeft op 24 augustus een hennepplantage aangetroffen in een woning aan het Santandererf in Rotterdam. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de locatie in beeld. In totaal zijn 150 hennepplanten geruimd en is een 37-jarige man aangehouden.

Ga naar
25 juli 2023
Bron: Politie.nl

Vier aanhoudingen drugspand Rotterdam

De politie heeft op 24 juli vier verdachten aangehouden in een woning aan de Botersloot wegens het aantreffen van drugs, gerelateerde goederen en een wapen. De verdachten, drie mannen van 36, 36 en 47 jaar en een 38-jarige vrouw, kwamen allen uit Rotterdam. Mede dankzij een anonieme tip kwamen de agenten hen op het spoor.

Ga naar
09 mei 2023
Bron: Politie.nl

Aanhouding bedreiging in metro met vuurwapen in Rotterdam

De politie heeft op 9 mei een 35-jarige man uit Rotterdam aangehouden op verdenking van bedreiging met vuurwapen in de metro in oktober 2022. De politie kwam de verdachte op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem naar aanleiding van het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. De man had tijdens een ruzie in de metro iemand bedreigd met een vuurwapen door het op z’n hoofd te plaatsen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies