Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

09 november 2015 | Bron: DvhN.nl

Hennepkwekerijen in Bourtange en Meedhuizen opgerold

Na een tip via Meld Misdaad Anoniem trof de politie een hennepkwekerij aan in Bourtange. Vervolgens werd na onderzoek ook in Meedhuizen een hennepkwekerij opgerold. In een schuur achter een woning aan de Onlandsweg in Bourtange waren twee kweekruimtes ingericht. In totaal stonden er 606 hennepplanten (straatwaarde bijna 50.000 euro). De stroom werd afgetapt. Een 38-jarige man uit Foxhol en een 67-jarige vrouw uit Hoogezand zijn aangehouden. Na deze aanhoudingen werd na vervolgonderzoek ook een hennepkwekerij in Meedhuizen opgerold. In die woning trof de politie 393 planten aan (straatwaarde ruim 32.000 euro). Hier werd een 41-jarige vrouw aangehouden.

08 september 2022
Bron: Menterwolde.info

Groningse drugsdealers aangehouden na meldingen Meld Misdaad Anoniem

Mede dankzij meldingen via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie een onderzoek ingesteld naar een woning Hoogezand. Volgens de meldingen zou er vanuit de woning worden gehandeld in drugs. Bij de inval vond de politie handelshoeveelheden drugs en contant geld. Twee mannen zijn aangehouden.

Ga naar
13 maart 2015
Bron: Politie.nl

Jongeren aangehouden voor brandstichting, mishandeling en inbraken Hoogezand

In een onderzoek naar onder andere brandstichting, mishandeling, bedreiging, inbraken en diefstallen in Hoogezand zijn acht jongeren aangehouden. De leeftijd varieert van dertien tot en met zestien jaar. Ook een tip via Meld Misdaad Anoniem droeg bij aan het onderzoek. De jongeren opereerden in wisselende combinaties.De politie kreeg de contouren van de groep in beeld na een inbraak in een school vorig jaar november. Daarbij bleef een DNA-spoor achter van een 16-jarige inwoner van Hoogezand. Uit onderzoek bleek dat bij de inbraak meer personen waren betrokken. Ook lag er een aangifte tegen de 16-jarige jongen vanwege een mishandeling van een 14-jarige schoolgenoot. Hierbij waren meerdere jongeren aanwezig.Dankzij tips na een brand in eenĀ  basisschool aan de Waterman op oudejaarsavond kreeg de politie nog beter zicht op de groep. De brand in een klaslokaal was door enkele jongeren aangestoken met zwaar vuurwerk.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies