Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

10 november 2015 | Bron: Politie.nl

Vuurwapen en ruim vijf kilo hennep in woning Tilburg

Op 9 november trof de politie een vuurwapen en 5,5 kilo hennep aan in een woning in Tilburg. Ook werden diverse materialen voor hennepkweek, veertig patronen en drie busjes pepperspray in beslag genomen. De bewoners, een 30-jarige man en een 24-jarige vrouw, zijn aangehouden. Gelet op de aangetroffen hoeveelheid drugs (geschatte straatwaarde ruim 18.000 euro) en het vuurwapen heeft de gemeente het voornemen om de woning in de B-buurt van de wijk Reeshof te sluiten.

De woning werd bezocht tijdens een integrale actie van de politie (Project Ondermijning) en de gemeente. Zij hadden via Meld Misdaad Anoniem informatie ontvangen. Bij de actie werd de ‘Buurttent’ ingezet, een middel om omwonenden ter plekke te attenderen op het (brand)gevaar van een hennepkwekerij en de mogelijkheden om vermoedens van hennepteelt te melden.

16 maart 2024
Bron: Politie.nl

Politie ontdekt drugs in verborgen ruimte auto in Tilburg

Mede dankzij anonieme tips heeft politie op 15 maart een 29-jarige Tilburger aangehouden op verdenking van drugshandel. De man zou vanuit zijn auto dealen. Aan de Burgemeester Suijsstraat in Tilburg werd de man aangehouden. In de auto vonden agenten in een verborgen plek handelshoeveelheden cocaïne, ketamine en XTC-pillen. Agenten in burger zagen de man op het Paduaplein bezig zijn met een mogelijke drugsdeal. Niet veel later werd de man aan de kant gezet door een herkenbare eenheid. Hierna volgde een controle op grond van de Opiumwet. In het voertuig werden 42 zakjes cocaïne, 17 zakjes ketamine en tientallen xtc-pillen aangetroffen. De auto, de drugs en 475 euro aan contant geld is in beslag genomen. De verdachte is al eerder aangehouden voor drugsdelicten.

Ga naar
03 juli 2023
Bron: Politie Nederland

Zeven aanhoudingen bij groot drugsonderzoek in Brabant

Op 3 juli zijn zeven verdachten aangehouden op verdenking van drugshandel, witwassen en deelname aan een criminele organisatie. De recherche van Tilburg startte een onderzoek mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem over mogelijke drugshandel in de omgeving van Tilburg. Tijdens het onderzoek kwamen de verdachten naar voren en in overleg met de Officier van Justitie is besloten hen te arresteren tijdens een grote politieactie waarbij 130 agenten werden ingezet. Op meerdere adressen is de politie overgegaan tot een huiszoeking met de inbeslagnames van harddrugs, contant geld en diverse gegevensdragers tot gevolg.

Ga naar
09 februari 2023
Bron: Politie.nl

Revolver, drugs en nepvuurwapens aangetroffen bij invallen Tilburg

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie een revolver en drugs in beslag genomen in een woning aan Bart van Peltplein in Tilburg. Een 29-jarige bewoonster werd daarop aangehouden. Er zijn circa 100 gripzakjes, een weegschaal, restanten van drugs, enkele mobiele telefoons, twee dure horloges, een computer, USB-sticks en contant geld aangetroffen en in beslag genomen. Op een ander adres in Tilburg werd een 30-jarige verdachte aangehouden wegens het aantreffen van nepvuurwapens. Daarnaast is zijn auto ook in beslag genomen. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies