Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

19 november 2015 | Bron: Politie.nl

Zes aanhoudingen voor drugshandel Alblasserdam

Vrijdag 13 november hield de politie in Alblasserdam zes mannen aan. Een 58-jarige man wordt verdacht van handel in drugs vanuit zijn huis. Bij doorzoeking werd speed, hennep en xtc gevonden. Een M.-tip was aanleiding voor een onderzoek. De vijf anderen aanwezigen in de woning bleken klanten. Zij hadden harddrugs en een groot geldbedrag bij zich. Het ging om twee mannen uit Alblasserdam (47 en 18 jaar), een 20-jarige man uit Sliedrecht, een 31-jarige Rotterdammer en een 25-jarige man uit Gouda.

10 juni 2024
Bron: Rechtspraak.nl

Vier jaar celtraf wegens diefstal met geweld in Heinenoord

Een 20-jarige man is op 4 juni in de rechtbank van Rotterdam veroordeeld tot een gevangenisstraf van vier jaar wegens medeplichtigheid aan diefstal met geweld op twee personen. De verdachte sprak met twee medeverdachten af om een overval te plegen op twee personen, omdat zij vermoedelijk in het bezit zouden zijn van veel geld. Gedurende de overval wilde de hoofdverdachte zijn medeverdachten tippen bij Meld Misdaad Anoniem.  De verdachte was eind juli 2023 met de twee slachtoffers aanwezig geweest op een kermis in Tilburg. Op de terugweg bestuurde de man het voertuig waarmee de drie naar de kermis waren gereden. De verdachte had voor de bewuste avond contact met twee medeverdachten, met de boodschap om hem te helpen bij de overval op de twee slachtoffers. Hij stuurde daarbij de locatie en een plattegrond van het plaats delict naar zijn medeverdachten. De verdachten hebben met geweld en vuurwapens de slachtoffers onder schot gehouden en om geld hebben gevraagd. Naast de celstraf dient de 20-jarige man ook flinke schadevergoeding te betalen aan de slachtoffers. 

Ga naar
12 maart 2024
Bron: Politie Basisteam Gouda (FB)

Anonieme tips leiden politie naar harddrugs en 16.000 euro in Gouda

De politie heeft op 13 maart een verdachte aangehouden vanwege handel in harddrugs. De 38-jarige man uit Gouda kwam in het vizier na meerdere anonieme tips. Na een doorzoeking in de woning van de verdachte werd een halve kilo harddrugs en 16.000 euro aan contant geld in beslag genomen. 

Ga naar
24 augustus 2023
Bron: 112 Rijnmond

Politie ontdekt hennepkwekerij in woning Rotterdam

De politie heeft op 24 augustus een hennepplantage aangetroffen in een woning aan het Santandererf in Rotterdam. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de locatie in beeld. In totaal zijn 150 hennepplanten geruimd en is een 37-jarige man aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies