Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

30 november 2015 | Bron: Dagblad van het Noorden

M.-tip voorkomt transport van 33 gestolen luxe fietsen

Op 10 november hield de politie drie Polen aan op verdenking van fietsendiefstal. De politie kwam het trio op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Sinds begin november waren de twee mannen (35 en 37 jaar) en een vrouw (24 jaar) op roverspad.

In een huisje op een bungalowpark in Appelscha stonden 33 fietsen klaar voor transport naar Polen. Volgens de politie ging het om luxe modellen, vooral van het merk Gazelle. Framenummers en chips waren verwijderd. Om ruimte te besparen waren voorwielen en pedalen losgemaakt en stonden de sturen dwars op het frame.

Het trio maakten de fietsen buit in de binnensteden van Assen en Groningen. Ook in Beilen, Roden, Haren en Drachten sloegen ze toe. Gedupeerden kunnen hun fiets ophalen op het politiebureau in Oosterwolde.

15 september 2023
Bron: 112groningen.nl

Drugsdealer in Groningen aangehouden dankzij anonieme tip

De politie heeft op 14 augustus een man gearresteerd wegens drugsdealen in de stad. Een anonieme tip was aanleiding voor een onderzoek. In zijn woning werd geld en drugs aangetroffen. Alles is in beslag genomen.

Ga naar
29 juni 2023
Bron: Pol_TCGroningen (Twitter)

Politie arresteert drugsdealer in Groningen

Naar aanleiding van anonieme tips en onderzoek heeft de politie op 29 juni een 34-jarige man aangehouden op verdenking van drugsdealen vanuit z’n woning in het centrum van Groningen. Daarnaast is beslag gelegd op harddrugs, mobiele telefoons, contant bedrag van €10.000 en een voertuig.

Ga naar
23 februari 2023
Bron: Politie.nl

Politie arresteert vier personen wegens drugshandel in Assen

Op 23 februari zijn vier verdachten aangehouden aan de Meester P.J. Troelstralaan in Assen wegens verdenking van handel in drugs. Mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de mannen van 19, 30, 36 en 39 jaar oud op het spoor. In de woning zijn ook verschillende soorten drugs en contact geld aangetroffen. Alles is in beslag genomen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures