Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

18 december 2015 | Bron: Rechtspraak.nl / DvhN.nl

Celstraf voor wapenbezit en handel in harddrugs

De rechtbank in Assen heeft een 28-jarige man uit Hoogeveen veroordeeld tot 24 maanden celstraf voor handel en bezit van cocaïne en heroïne. Daarnaast had de man een semiautomatisch pistool en munitie in bezit. De politie ontving in 2014 tips via Meld Misdaad Anoniem en de Criminele Inlichtingen Eenheid over het mogelijk dealen van drugs vanuit de flat van de man, waarop een onderzoek volgde. In de woning werden vervolgens op 21 juni 2014 harddrugs (cocaïne en heroïne) en een vuurwapen aangetroffen.

23 februari 2023
Bron: Politie.nl

Politie arresteert vier personen wegens drugshandel in Assen

Op 23 februari zijn vier verdachten aangehouden aan de Meester P.J. Troelstralaan in Assen wegens verdenking van handel in drugs. Mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de mannen van 19, 30, 36 en 39 jaar oud op het spoor. In de woning zijn ook verschillende soorten drugs en contact geld aangetroffen. Alles is in beslag genomen. 

Ga naar
16 februari 2023
Bron: Rechtspraak.nl

Rechtbank Assen veroordeeld man tot celstraf wegens uitbuiting en hennepteelt

De rechtbank in Assen heeft een man veroordeeld tot een gevangenisstraf van zestien maanden waarvan acht maanden voorwaardelijk wegens in vereniging plegen van mensenhandel en medeplegen van hennepteelt. De rechtbank acht bewezen dat de man zich samen met anderen schuldig heeft gemaakt aan arbeidsuitbuiting van een Vietnamese vrouw, die woonde en werkte in de loods waarin de verdachte en zijn medeverdachten een hennepkwekerij hadden. Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de man in beeld bij de politie. 

Ga naar
13 februari 2023
Bron: Dagblad van het Noorden

Vrouw verdacht van illegaal fokken Franse Bulldogs in Hoogeveen

Het Openbaar Ministerie (OM) wil een 48-jarige vrouw berechten wegens het onrechtmatig fokken van Franse Bulldogs wegens bedrijfsmatige verkoop bij haar huis in Hoogeveen. Zij had hiervoor geen vergunning. Het OM stelt dat zij met de verkoop bijna €120.000 hieraan heeft verdiend. De officier van Justitie wil dat zij dit illegaal verdiende geld terugbetaalt aan de staat. Een melding via Meld Misdaad Anoniem in 2021 leidde tot een onderzoek en controle in 2022. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures