Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

18 december 2015 | Bron: Rechtspraak.nl / DvhN.nl

Celstraf voor wapenbezit en handel in harddrugs

De rechtbank in Assen heeft een 28-jarige man uit Hoogeveen veroordeeld tot 24 maanden celstraf voor handel en bezit van cocaïne en heroïne. Daarnaast had de man een semiautomatisch pistool en munitie in bezit. De politie ontving in 2014 tips via Meld Misdaad Anoniem en de Criminele Inlichtingen Eenheid over het mogelijk dealen van drugs vanuit de flat van de man, waarop een onderzoek volgde. In de woning werden vervolgens op 21 juni 2014 harddrugs (cocaïne en heroïne) en een vuurwapen aangetroffen.

13 februari 2024
Bron: Hoogeveensche Courant

Vrouw uit Hoogeveen veroordeeld voor illegaal fokken Bulldogs

De politierechter in Assen heeft een 49-jarige vrouw uit Hoogeveen veroordeeld tot een werkstraf van 120 uur, waarvan de helft voorwaardelijk, vanwege het illegaal fokken en verkopen van Franse Bulldogs. Daarnaast moet zij ?33.500 terugbetalen aan de Staat. De vrouw blijft volhouden dat zij de honden fokte uit hobby.

Ga naar
07 februari 2024
Bron: Politie Basisteam Noord-Drenthe (FB)

Hennepkwekerij opgerold in Assen

In de wijk Peelo in Assen heeft de politie 7 februari een hennepkwekerij in een woning opgerold. De kwekerij werd ontdekt dankzij aan anonieme tip. In de woning troffen de agenten 250 hennepplanten en apparatuur aan die nodig zijn voor de kweek.

Ga naar
13 juni 2023
Bron: Politie.nl

Aanhoudingen voor mishandeling na Bevrijdingsfestival Assen

Mede dankzij M.-tips na een uitzending van Opsporing Verzocht kwamen twee verdachten van een mishandeling in Assen in beeld. Na afloop van het Bevrijdingsfestival in de Drentse hoofdstad werden twee jongens van 14 en 15 jaar door een groep jongeren mishandeld. De slachtoffers fietsten naar huis, toen ze vanuit het niets door een groep jongeren werden geslagen en geschopt.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies