Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

18 december 2015 | Bron: Politie.nl

M.-tip leidt naar 130 kilo vuurwerk in Velserbroek

Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie op 17 december 130 kilo illegaal vuurwerk op het spoor in Velserbroek. Het vuurwerk lag opgeslagen in een woning aan de H. Reptonstraat. Er werden onder andere Cobra’s, mortieren en flowerbeds in beslag genomen. Een 30-jarige man uit Haarlem en de 29-jarige bewoonster zijn door de politie gehoord.

03 oktober 2023
Bron: NHnieuws.nl

Burgemeester Haarlem sluit woning wegens hennepkwekerij

De burgemeester van Haarlem heeft een woning aan de Laan van Berlijn gesloten wegens het aantreffen van een hennepkwekerij. Mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de locatie op het spoor. Ook werd er illegaal stroom afgetapt met brandgevaar tot gevolg. De hennepkwekerij is ontmanteld en toekomstige aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Ga naar
28 mei 2021
Bron: Politie Haarlemmermeer

Politie arresteert drugsdealer uit Hoofddorp dankzij M.-tip

De politie Haarlemmermeer heeft op 28 mei een 20-jarige man uit Hoofddorp/Pax aangehouden vanwege de handel in harddrugs. Dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de verdachte in beeld. In juli 2020 is de verdachte ook al aangehouden in verband met drugshandel.

Ga naar
13 januari 2021
Bron: Politie Haarlemmermeer

Drugsdealer in Hoofddorp aangehouden dankzij M.-tip

Naar aanleiding van een anonieme tip heeft de politie Haarlemmermeer een 24-jarge man uit Toolenburg aangehouden vanwege drugshandel in Hoofddorp. Alles is in beslag genomen en zal worden vernietigd.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies