Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

18 december 2015 | Bron: Politie.nl

M.-tip leidt naar 130 kilo vuurwerk in Velserbroek

Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie op 17 december 130 kilo illegaal vuurwerk op het spoor in Velserbroek. Het vuurwerk lag opgeslagen in een woning aan de H. Reptonstraat. Er werden onder andere Cobra’s, mortieren en flowerbeds in beslag genomen. Een 30-jarige man uit Haarlem en de 29-jarige bewoonster zijn door de politie gehoord.

11 juni 2024
Bron: Wijkagenten Haarlem-Noord (IG)

Hennepkwekerij in Haarlem ontdekt dankzij M.-tip

Dankzij een anonieme tip heeft het drugsteam van Noord-Holland onlangs een hennepkwekerij ontmanteld in een woning in de Indische Wijk in Haarlem. De hennepkwekerij bevatte ongeveer 500 hennepplanten. Ook was er sprake van illegaal afgetapte stroom. De gemeente besluit op een later moment of de woning gesloten wordt. 

Ga naar
15 april 2024
Bron: velsen.nieuws.nl

Grote hennepkwekerij ontdekt in bedrijfspand Velserbroek

De politie heeft op 15 april samen met de Gemeente Velsen een controle uitgevoerd in een bedrijfspand aan de Zadelmakersstraat in Velserbroek. Hierbij is een grote hennepkwekerij met 1.300 planten aangetroffen in een verborgen ruimte in het winkelpand. De vondst werd gedaan na een M.-tip. Op grond van het Damoclesbeleid heeft de burgemeester aangegeven het pand voor zes maanden te sluiten.?Ik vind het van groot belang dat we deze vorm van criminaliteit opsporen en aanpakken. Dat kunnen politie en gemeente niet alleen. We hebben daarbij de ogen en oren van alle inwoners van Velsen hard nodig. Dit bleek opnieuw bij deze situatie in Velserbroek. Daarom roep ik ook u op om bij de politie te melden als u signalen krijgt dat in uw buurt drugs verhandeld worden of dat er een hennepkwekerij of drugslaboratorium aanwezig is?, aldus de burgemeester.

Ga naar
03 oktober 2023
Bron: NHnieuws.nl

Burgemeester Haarlem sluit woning wegens hennepkwekerij

De burgemeester van Haarlem heeft een woning aan de Laan van Berlijn gesloten wegens het aantreffen van een hennepkwekerij. Mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de locatie op het spoor. Ook werd er illegaal stroom afgetapt met brandgevaar tot gevolg. De hennepkwekerij is ontmanteld en toekomstige aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies