Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

23 december 2015 | Bron: Politie.nl

Zes aanhoudingen bij hennepstekkerij Ridderkerk

In een bedrijfspand aan de Tinstraat in Ridderkerk trof de politie op 22 december een hennepkwekerij aan met meer dan 17.000 stekken. Zes mensen zijn aangehouden. Vier mannen (uit Rotterdam, Brielle, Spijkenisse en Oostvoorne) en twee vrouwen (uit Rotterdam) waren daar aan het werk. De geschatte straatwaarde is ruim vijftigduizend euro. De politie kwam de kwekerij op het spoor na een tip via Meld Misdaad Anoniem.

24 augustus 2023
Bron: 112 Rijnmond

Politie ontdekt hennepkwekerij in woning Rotterdam

De politie heeft op 24 augustus een hennepplantage aangetroffen in een woning aan het Santandererf in Rotterdam. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de locatie in beeld. In totaal zijn 150 hennepplanten geruimd en is een 37-jarige man aangehouden.

Ga naar
25 juli 2023
Bron: Politie.nl

Vier aanhoudingen drugspand Rotterdam

De politie heeft op 24 juli vier verdachten aangehouden in een woning aan de Botersloot wegens het aantreffen van drugs, gerelateerde goederen en een wapen. De verdachten, drie mannen van 36, 36 en 47 jaar en een 38-jarige vrouw, kwamen allen uit Rotterdam. Mede dankzij een anonieme tip kwamen de agenten hen op het spoor.

Ga naar
09 mei 2023
Bron: Politie.nl

Aanhouding bedreiging in metro met vuurwapen in Rotterdam

De politie heeft op 9 mei een 35-jarige man uit Rotterdam aangehouden op verdenking van bedreiging met vuurwapen in de metro in oktober 2022. De politie kwam de verdachte op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem naar aanleiding van het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. De man had tijdens een ruzie in de metro iemand bedreigd met een vuurwapen door het op z’n hoofd te plaatsen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures