Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

15 januari 2016 | Bron: Amstelveen.nl

Woning Amstelveen gesloten na aantreffen hennepkwekerij

Burgemeester Van ’t Veld van de gemeente Amstelveen heeft een woning aan de Bankrashof voor drie maanden gesloten. In de woning trof de politie een grote hennepkwekerij met 3.156 hennepplanten aan. De geschatte waarde van de hennep is 260.000 euro. De woning werd niet bewoond, maar was ingericht om hennep te kweken. De sluiting van de woning betreft een openbare orde sluiting op grond van de Opiumwet.

18 juli 2024
Bron: Politie Basisteam Amstelveen (FB)

Jongen in Amstelveen aangehouden voor bezit stroomstootwapen

Dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie op 18 juli een jongen in Amstelveen aangehouden wegens het in bezit hebben van een stroomstootwapen.

Ga naar
10 juni 2024
Bron: AT5.nl

Twee mannen aangehouden bij studentencomplex in Amstelveen vanwege drugshandel

De politie heeft op 8 juni twee mannen aangehouden voor drugshandel bij studentencomplex Uilenstede in Amstelveen. De mannen kwamen op de radar dankzij meerdere anonieme tips. De agenten besloten in burgerkleding toezicht te houden bij het studentencomplex. Daar werd drugshandel vanuit een voertuig gesignaleerd.Toen het voertuig wegreed van het complex, besloten de agenten hen te achtervolgen en staande te houden voor een controle. Bij de controle werd een grote hoeveelheid pillen, gripzakjes, ponypacks en 785 euro aangetroffen. De politie heeft de goederen in beslag genomen en de verdachten aangehouden voor de handel in harddrugs.

Ga naar
07 maart 2024
Bron: Amstelveensnieuwsblad.nl

Messentrekker op speelplaats Amstelveen herkend op beelden

Een jongen heeft bij een vechtpartij op 2 maart een mes getrokken op een speelplaats op De Grote Wielen in Westwijk in Amstelveen. Een dag later is er van dit gevecht een filmpje online geplaatst. De politie ontving daarna meerdere anonieme tips. De betrokkenen zijn bekenden bij de politie en de zaak is met passende maatregelen afgehandeld. De exacte inhoud van de maatregelen is niet bekend.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies