Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

26 januari 2016 | Bron: Rijssens Nieuwsblad

Hennepkwekerij met ruim 1.300 planten ontmanteld in Hellendoorn

In Hellendoorn is op 25 januari een grote hennepkwekerij met 1.320 planten en 100 stekken ontruimd. De straatwaarde van deze hennep is meer dan een ton. De politie onderzocht het pand aan de Hancateweg-West na een tip via Meld Misdaad Anoniem. Een 52-jarige man uit Vroomshoop is aangehouden. Het materiaal en de planten zijn vernietigd.

14 juli 2022
Bron: Hellendoorn.nl

Burgemeester Hellendoorn sluit woning na drugsvondst 

De burgemeester van Hellendoorn sluit een woning aan de Koemaste voor ten minste drie maanden wegens het aantreffen van een handelshoeveelheid hard- en softdrugs. De politie kwam het dealen vanuit de woning op het spoor dankzij een melding via Meld Misdaad Anoniem. 

Ga naar
21 februari 2017
Bron: Tubantia

Anonieme tip leidt naar ontmanteling enorme hennepkwekerij Vroomshoop

De politie ontmantelde op 21 februari een hennepkwekerij in een fabriekshal aan de Aziëlaan in Vroomshoop. Dit gebeurde naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Misdaad Anoniem en daaropvolgende warmtemetingen. In de hal vond de politie 1.607 hennepplanten. De vondst heeft een straatwaarde van circa 132.000 euro. De politie spreekt van een ‘mooie vangst’, met dank aan de anonieme tipgever. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Ga naar
22 december 2016
Bron: Politie Almelo

M.-tip leidt naar 1.100 kilo illegaal vuurwerk in Vroomshoop

In een schuurtje bij een woning aan De Fazant in Vroomshoop trof de politie op 20 december 1.100 kilo illegaal vuurwerk aan. De politie kwam de grote partij op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Er lagen dozen met in totaal 144.000 nitraten opgeslagen. Twee vrouwen (36 en 45 jaar) zijn aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies